Chudák Lábus v zajetí chorobných představ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Chudák Lábus v zajetí chorobných představ!

Jiří Lábus si s moderními technologiemi příliš nerozumí...
Jiří Lábus si s moderními technologiemi příliš nerozumí... (Foto ČTK)

Oblíbený herec dokáže své publikum kdykoliv rozesmát, sám je nicméně lehce paranoidní. Moderní technologie příliš nevyužívá, ale není to kvůli tomu, že by si s nimi nedokázal poradit. Jiří Lábus (66) má totiž strach z toho, aby ho někdo neodposlouchával.

„Internet a podobné věci, to je pro mě záležitost trošku vzdálená. Mám hloupý telefon, ale jsem vděčný, protože ho nikdo nemůže odposlouchávat,“ svěřil se Lábus pro Sedmičku. Herec se dále bojí, aby ho přes smartphone někdo nesledoval nebo se na veřejnost nedostaly jeho smsky. Ke spojení se světem tak používá legendární nerozbitnou Nokii 3310. Jeho telefon je šestnáct let starý, ale stále funkční.

Co tedy Jirka z technologií kromě archaického telefonu používá? Vystačí si prý s televizí, videem a DVD přehrávačem. „Musím říct, že se na televizi dívám dost pravidelně, protože tam dávají Události v kultuře, a i když ten den hraju, tak si to vždycky natočím, protože mě to hrozně zajímá, co se kde dělo. Je to dvacetiminutový pořad, který sleduji v podstatě denně,“ dodal Lábus.



Přečtěte si
-bello-
20. 9. 2016 • 00:44

Přijde mi hodně blbé, když v 21. století někdo dělá pomalu cnost z toho, že neumí pořádně ani 2-3 programy a s PC nekamarádí. Ta stará Nokia je bezvadná a má snad nejlepší zvuk, co jsem kdy z mobilu slyšela

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.