Plánková o nahotě: Stydlivka, nebo dračice? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Plánková o nahotě: Stydlivka, nebo dračice?

Markéta Plánková je i v osmatřiceti letech stále sexy. Odhalovat se jí ale moc nechce.
Markéta Plánková je i v osmatřiceti letech stále sexy. Odhalovat se jí ale moc nechce. (Foto pro Aha! – Jan Tůma, TV Prima, ara)

Markéta Plánková (38) natočila žhavé scény v Ordinaci v růžové zahradě i v seriálu První republika. Zatímco v Ordinaci se nechala zastoupit dublérkou, v dobovém seriálu si střihla erotickou scénu osobně. Jak to tedy s tou nahotou má?

„O mně se ví, že je nemám ráda,“ říká na erotické scény Plánková. „Vždy se ale dají udělat hezky, náznakově. Nemusí být vše vidět, divák by měl mít možnost zapojit fantazii. Skryté věci jsou více erotické, než když je vidět celé tělo,“ svěřila se herečka pro Právo.

Plánková ostatně nikdy nenatáčela jen tak, jak ji pánbůh stvořil. I v odhalené scéně v První republice, kterou sehrála s Jánem Koleníkem (36), si na sobě ponechala tělová tanga. A je raději, pokud se odhalená ve filmu ukazovat vůbec nemusí.



Přečtěte si
-bello-
26. 12. 2016 • 19:59

jsem přesvědčena o tom, že 99 % diváků tyhle scény nuceně přetrpí.Režiséři ale na to jakoby neslyší. Všichni normální to v posteli známe a za svými partnery radostně a ochotně do ní skáčeme. ( Ne, že ne !) Tedy v čem nahý scény film a diváka obohatí mi není jasný.A pro 1 % úchylů, mezi něž počítám lidi jako je např. místní eisenbieger , nebo bohatymrdnikatel se takové filmy nevyrábí, ti sjíždějí porno a stránky bulváru

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.