Jean-Claude Van Damme, hvězda našeho DVD - Bral kokain! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jean-Claude Van Damme, hvězda našeho DVD - Bral kokain!

Jean-Claude Van Damme je idol mnoha milionů žen.
Jean-Claude Van Damme je idol mnoha milionů žen. (: Profimedia.cz)

PRAHA – Deník Aha! vám se svým dnešním vydáním přináší dlouho očekávané DVD s filmem belgického svalovce Jeana-Clauda Van Damma (46) Probuzená smrt. Málokdo však ví, že na minulosti tohoto populárního herce leží bílý stín jménem kokain. Idol mnoha dívčích i ženských srdcí totiž ustřelil.

Před časem měl velké problémy právě s »drogou bohatýrů« a jako by to nestačilo, přidala se k tomu i rozdvojená osobnost. Van Dammův život visel doslova na vlásku!

Podle Van Damma je nyní kokain uzavřená historie, nicméně ho málem stál život. „Dostal jsem se do bodu, kdy jsem chtěl zemřít! Neměl jsem žádný důvod k životu. Možná je to sobecké, ale vůbec nic mě tehdy nezajímalo,“ vyznává se drsňák ze své noční můry.

Krátce poté, co se oženil se svou třetí manželkou modelkou Darcy LaPier, šel dokonce drsňák na měsíční odvykací léčbu, jenže v nápravném zařízení vydržel pouze jeden týden. A právě potom byl Van Damme velice blízko smrti. Nakonec ale zbožňovaný karatista zatnul zuby a pomalu se začal dostávat jak ze závislosti na kokainu, tak i z maniodepresí. „Zkrátka jsem začal užívat sodný valproát a najednou… Bum. Všechno zase začalo být jako dřív,“ svěřuje se Van Damme. Filmový svět tak nepřišel o vynikajícího herce, o jehož kvalitách se můžete přesvědčit i na dnešním DVD deníku Aha! Probuzená smrt.

Probuzená smrt
První snímek DVD edice deníku Aha!

● Originální název: Wake of Death
● Žánr: akční/dobrodružný
● Místo natáčení: USA/Německo
● Rok vydání: 2004
● Stopáž: 89 minut
● Režie: Philippe Martinez
● Hrají: Jean-Claude Van Damme, Philip Tan, Danny Keogh, Simon Yam a další.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.