Přiznání Absolonové: Na přítele spadla opilá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přiznání Absolonové: Na přítele spadla opilá!

Monika Absolonová se nezdá. Umí být ale pěkné číslo!
Monika Absolonová se nezdá. Umí být ale pěkné číslo! (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Monika Absolonová (39) vedle svého o čtyři roky mladšího přítele září štěstím. Mají miminko a mluví o svatbě. Okolnosti jejich seznámení ale tak romantické nebyly. Absolonová totiž potkala muže svého života v baru.

„Budou to dva roky. Měla jsem poslední vystoupení v sezóně a šla to zapít. On seděl ve stejné restauraci, ale nejdřív jsem si ho moc nevšimla. Měl kšiltovku a mračil se, nechápala jsem, proč tam vůbec je. Já když se veselím, tak se veselím. V jednu chvíli jsem vyskočila na lavici, tančila – a pak upadla směrem k němu. A on se se mnou začal bavit...,“ popsala zpěvačka pro Právo.

A světe div se, opravdu to klaplo. „Dali jsme si telefony a pak přišlo to první rande. Byl moc milý, příjemný a vtipný, zjistila jsem, že i moc hezký, akorát mluvil strašně potichu. Je typ, kterému musíte nechat čas…,“ dodává šťastná Monika.

 



Přečtěte si
-bello-
17. 9. 2016 • 14:24

Mončo , vedete si i tak dobře a přeju už jen to nej nej

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.