Jirešová z Ordinace: Z natáčení odešla zkrvavená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jirešová z Ordinace: Z natáčení odešla zkrvavená!

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Železniční neštěstí, smrt na sále a dramatický porod! Ordinace v růžové zahradě 2 po letní pauze startuje už dnes večer pěkně zostra. Herečka Ivana Jirešová (39) na natáčení domácího porodu jen tak nezapomene. Odnesla si z něho spoustu krve i do divadla!

Ač barmanka Lucie nepatří mezi zastánkyně domácích porodů, svého druhého potomka přivede na svět na pohovce rodinného domku jen za pomoci nového zdravotního bratra Vilíka v podání Romana Štabrňáka (33). „Porod to byl docela komplikovaný a pro mě nepříjemný. Dost jsem se před kameramany a novým kolegou styděla,“ svěřila se Jirešová.

„Měla jsem šatičky a nohy do véčka. Zasahoval Vilík, který předstíral, že něco mezi těma mýma nohama řeší. Tak to přiznávám, že bylo trochu trapné. Ale na druhou stranu jsme se u toho taky hodně nasmáli,“ vzpomíná na natáčení svého druhého seriálového porodu sympatická herečka s tím, že si z něj odnesla i nechtěný »suvenýr«.

„U porodu je pochopitelně krev, takže ani na mně maskérky nešetřily. A protože jsme tuto scénu netočili v ateliéru, ale v exteriéru, nemohla jsem se pak pořádně osprchovat. Takže jsem ji jen v malé koupelně omyla a běžela do divadla. Zbytky krve na mně zůstaly, takže to pak v divadle působilo zvláštně,“ směje se herečka.

Zakrvácený byl i Čenský
Kromě domácího porodu dojde v dnešním díle Ordinace také k železničnímu neštěstí. Ve vlaku je jako cestující i Jan Čenský (55). Jako MUDr. David Suchý se ujme záchranářských činností a snaží se v civilu pomáhat, jak jen to jde.

Nová tvář: Štabrňák je kabrňák!
Zdravotní bratr Vilík Romana Štabrňáka (33) je dobrák od kosti. Jinak se snad o nové posile kamenické sesterny ani mluvit nedá. Jenže svou přílišnou dobrotou umí i lézt pěkně na nervy. Vilík miluje jídlo a moc rád by miloval i nějakou dívku, kamarádek má nepočítaně, jenže ani zdaleka není lamačem dívčích srdcí a v ženách víc než cokoli jiného vzbuzuje soucit. Zželí se ho hlavně Lucii (I. Jirešová) a Darkovi (M. Novotný), zároveň ale Vilík nabourá jejich poklidný rodinný život.


Ordinace v číslech
2 štáby se střídají v natáčení Ordinace
120 kilo kávy se při natáčení spotřebuje za rok
246 natáčecích dní bylo v loňském roce
3200 metrů čtverečních je velikost ateliéru
7200 stran scénářů se herci museli loni naučit

Tady se stravují herci
Nemocniční bufík, který hraje v seriálu, slouží také jako kantýna pro štáb. Personál už dobře ví, co má jaký herec rád, zná natáčecí plány, a tak připravuje obědové menu podle toho, kdo zrovna ten den hraje.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.