Drama na place: Hynek Čermák málem utopil kolegu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drama na place: Hynek Čermák málem utopil kolegu!

Hynek Čermák jako svérázný detektiv Kuneš.
Hynek Čermák jako svérázný detektiv Kuneš. (Foto archiv České televize, reprofoto seriálu Rapl)

Dělá si, co chce! Hynek Čermák (43) je živel, kterého nikdo nezkrotí, dokonce ani režisér, stejně jako postava nekompromisního vyšetřovatele Kuneše. Naposledy tak ohrozil život kolegy Davida Punčocháře (41), málem ho utopil!

Přestože je režisér Jan Pachl na práci s Čermákem zvyklý z předchozích filmu Gangster Ka, tohle také nečekal. „V prvním díle šel Kuneš vyslýchat podezřelého z vraždy do bazénu. On k němu podle scénáře jít nechce, a tak si ho drsný detektiv prostě vezme. Jenže Hynek se odklonil od scénáře a chudáka Davida Punčocháře do vody shodil. Ten to nečekal a loknul si, tak se nám začal malinko topit,“ vzpomíná s úsměvem Pachl, kterému se Hynkův nápad ale zalíbil a do scénáře ho dopsal.

„Tu scénu jsme pak opakovali ještě asi desetkrát,“ řekl režisér nového třináctidílného detektivního seriálu Rapl, který uvidíte už dnes večer v České televizi.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.