Zasnoubená Absolonová září štěstím, jenže nejdřív se chystá zhubnout: No jo, ale kdy bude svatba? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zasnoubená Absolonová září štěstím, jenže nejdřív se chystá zhubnout: No jo, ale kdy bude svatba?

Monika Absolonová vystoupila na sobotním koncertu Kapky naděje.
Monika Absolonová vystoupila na sobotním koncertu Kapky naděje. (Foto Aha! – David Kundrát, ara)

Kdo si počká, ten se dočká! Monika Absolonová (39) vždy toužila po dokonalé rodině a její sen se jí na prahu čtyřicítky začíná plnit. Minulý týden ji otec jejich synka Tadeáše (9 měsíců) Tomáš Horna (35) požádal o ruku. Zpěvačka se ale do chomoutu nehrne.

„To, že mě tatínek mého syna požádal o ruku, je skvělé. Tomáš je fantastický člověk, jsem šťastná, že ho mám, ale nejdůležitější pro mě je, a myslím, že mluvím i za něj, že máme Tadeáše. Je to zdravej, krásnej chlapeček,“ řekla Aha! Monika s tím, že úřední svazek není nejdůležitější.

„Pro oba to bude druhá svatba, tím nechci říct, že ji nějak odbydeme, to ne, ale určitě to nebude klasická svatba se všemi rituály. Ale kdy to bude, jak to bude, ještě nevíme…“ směje se Absolonová, která se svěřila, že zásnuby vůbec nečekala. „Teď se vracím do divadla, natáčím desku a chtěla bych zhubnout na váhu, co jsem měla před Tadeášem, je pravda, že přibrat v těhotenství třiatřicet kilo není obvyklé,“ směje se zpěvačka, která vystoupila na sobotním koncertu Kapky naděje.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.