Bigotní Kerestešová se obula do lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bigotní Kerestešová se obula do lidí!

Andrea je na svůj mladý věk poměrně konzervativní.
Andrea je na svůj mladý věk poměrně konzervativní. (TV Prima, ČT, ara)

Slovenská herečka Andrea Kerestešová (32) je nábožensky založená. A některé její názory jsou dost extrémní…

„Jsem z věřící rodiny, víra je významnou součástí mého života. Od dětství vím, že je někdo nade mnou. Ne, aby mě trestal, ale aby mě chránil,“ svěřila se herečka Právu s tím, že pravidla, která musí věřící dodržovat, ji nijak neomezují. „Pravidla jsou důležitá. Platí i v přírodě. Jsou pro mě doporučení, jak žít. Ne kvůli strachu, že když tohle nebudu dodržovat, půjdu do pekla. Bůh nám jimi říká: Chceš-li být šťastný, nedělej tohle a tohle. Protože když to uděláš, dostaneš se do svého vlastního pekla.“

Kerestešová se snaží žít tak, aby měla čisté svědomí. A docela se obula do lidí, kteří to nemají stejně. „Snažím se být dobrým a spravedlivým člověkem, ale taky se mi stane, že udělám chybu, že třeba někomu ublížím. Pak je třeba poprosit o odpuštění. To také dneska neumíme: říct promiň. Převládají ega. Proto se tolik rodin rozpadá. Protože se nedodržují pravidla. Lidé, když se brali, si něco slíbili. A pokud se rodina rozpadne, tak ten slib nedodrželi. Ani v nesezdaném vztahu si nemůžete dělat, co chcete, a zahrávat si s důvěrou toho druhého,“ rozpovídala se Andrea. A plánuje rodinu samotná herečka? „Založit rodinu chápu jako smysl života. Neříkám, že lidé, kteří nemají děti, nemají život naplněný, mají na to právo, to je jejich svobodné rozhodnutí a v některých případech je to osud. Mít děti a rodinu považuju za dar, a tak doufám, že mi bude dán,“ říká Kerestešová, která momentálně randí s výtvarníkem a hudebníkem Mikolášem Růžičkou.



Přečtěte si
ivoadler
25. 8. 2016 • 15:41

Je vám přáno, děti. Hupněte na to. Odkládání rodičovství se nevyplácí. Jak říká moudrá Dara Rolinc, ze všeho nejmíň máme času.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.