Blanarovičová o vztazích: Nedělejte z partnera blbce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Blanarovičová o vztazích: Nedělejte z partnera blbce!

Yvetta Blanarovičová ví, co od mužů chce!
Yvetta Blanarovičová ví, co od mužů chce! (Foto ara)

Yvetta Blanarovičová má ve svých dvaapadesáti letech poměrně jasno v tom, co od vztahu a partnera očekává. A jak to má zpěvačka a herečka v tom současném?

„Jsem bohém, žiju naplno, ale doma jsem to především já. Vím, že musím ještě dobře uvařit, udělat příjemnou atmosféru, mít uklizeno a ještě při tom vypadat elegantně. Někdy je to nadlidský výkon, ale mě to baví. Vyvyšovat práci nad osobní život je jako mít na čele napsáno: Nemám čas, ale chcete mě?“ rozpovídala se Yvetta pro Nedělní Blesk.

Sebekriticky přitom dodává, že touhle „superženou“ zdaleka nebyla vždy. „Byla jsem praštěná, smýkaly se mnou emoce, lítala jsem v oblacích a pak jsem zažívala strmé pády,“ vzpomíná herečka na své mládí. Nyní už si myslí, že ví, co je ve vztahu důležité. „Důvěra a nedělat z partnera blbce. Neřídit ho a nechat mu dostatečnou svobodu, aby se s láskou mohl vracet domů,“ má jasno Blanarovičová.

A poskytuje jí totéž i její současný partner? „Je to bezvadný parťák, který sice mému povolání nerozumí, ale má přirozený nadhled a dokáže se na různé věci podívat selským rozumem. Díky tomu nežiju v iluzi a stojím nohama na zemi,“ dodává Yvetta.



Přečtěte si
ivoadler
19. 11. 2016 • 16:04

Ze začátku jsem byla praštěná jako všechny umělkyně, ale už to trochu sedlo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.