Sarah Jessica Parker (51): Sklizeň ve městě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sarah Jessica Parker (51): Sklizeň ve městě!

Sarah Jessica Parker si užívá sklizeň...
Sarah Jessica Parker si užívá sklizeň...  (Foto: Profimedia.cz)

Americkou herečku Sarah Jessicu Parker (51) proslavila role novinářky Carrie ze seriálu Sex ve městě. Tam vždy měla perfektní outfit, luxusní lodičky, sladěné doplňky a sledovala nejnovější módní trendy. Ve skutečnosti ale Parker ví, že bez práce nejsou koláče, tedy v tomhle případě spíš rajčata a mrkev...

A proto na sebe natáhla dlouhé volné triko, vlasy stáhla skřipcem a i s manželem Matthewem Broderickem (54) vyrazila na zahradu do The Hamptons, kde si nasbírali hromadu čerstvé zeleniny. S kolečkem pak drandili jako diví. Oba se u toho skvěle bavili a ani jim nevadilo, že si místo sexu ve městě užívají sklizeň...

Vášnivá Samantha - Sexy šedesátnice!
Seriál Sex ve městě proslavil i Kim Cattrall, která si v něm zahrála sexuchtivou Samanthu Jonesovou. A řekli byste, že právě dnes tato herečka slaví šedesátiny? Na svém kontě má desítky rolí, ale hvězdu první velikosti z ní udělal právě Sex ve městě, jehož první díl měl premiéru v roce 1998. Cattrall byla třikrát vdaná. Často ale byla spojována s mnoha dalšími muži, mj. s někdejším kanadským ministerským předsedou Pierrem Trudeauem či s francouzským intelektuálem Bernardem-Henri Lévym.

Víte, že...
...podle seriálu byly natočeny i dva celovečerní filmy? První z nich v roce 2008 a setkal se povětšinou s vlažným přijetím kritiky. U diváků se však těšil značné oblibě a jeho tržby dosáhly téměř 7,5 miliardy korun. Druhé pokračování mělo premiéru v roce 2010.



Přečtěte si
-bello-
22. 8. 2016 • 11:06

S.J.Parker si mě získala, když řekla veřejně, že děti do restaurace nevodí s ohledem na lidi kolem. Místní český slepice (redaktorky z leknutí ) ji v českém nějakém plátku označily za macechu. Dnes , aby se pomalu platilo za klid, kam rozjívení nevychovaní frackové nesmí , protože západní volná výchova zapomněla dávno, co je etika chování .Jednou na to společnost zkolabuje, už teď developeři začínají stavět bez dětských hřišť v dosahu rezidencí.Movitější chtějí po práci klid.Kde je hřiště, jsou to byty na rovni sociálního ( draze zaplaceného ) bydlení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.