Romská zpěvačka Věra Bílá: Spolykala prášky! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Romská zpěvačka Věra Bílá: Spolykala prášky! Proč?

Věra Bílá spolykala prášky. Nechtěla už žít.
Věra Bílá spolykala prášky. Nechtěla už žít. (Foto Aha! – Martin Pekárek a Robert Klejch )

Kvůli tíživé životní situaci se královna romské hudby Věra Bílá (62) pokusila spáchat sebevraždu! Chtěla se otrávit a spolykala prášky.

Zpěvačce naštěstí včas naředili obsah žaludku mlékem a díky tomu utekla hrobníkovi z lopaty. „Měla jsem problémy, nebylo mi psychicky dobře, ale dobré je to už,“ řekla včera deníku Aha! Bílá. „Nebavilo mě žít, tak jsem se to snažila nějak řešit. Ale teď už je mi lépe, zkoušíme s kapelou a to mě žene dopředu. Vážně, přijeďte se podívat,“ rozloučila se do telefonu zpěvačka a zavěsila. Pak zavolala ještě jednou. „Jestli chcete rozhovor, ozvěte se vedoucímu mé kapely,“ dodala.

Bílou řadu let trápí finanční problémy. Velké peníze, které vydělala na koncertech po celém světě, naházela do automatů a nakonec ji z krásného bytu museli vystěhovat na ubytovnu. Do toho jí v krátkém čase zemřel adoptivní syn František (†33) a o půl roku později manžel František (†59). V současnosti nemá žádnou práci a žije jen ze sociálních dávek. Návrat na pódia by jí velmi psychicky pomohl...



Přečtěte si
majojo
20. 8. 2016 • 11:09

A už ta dáma spořádala zbytly toho rautu, co si nechala zabalit? A utratit ty peníze, co tam vyžebrala? Mimochodem, paní Bílá, dvě plata paralenu vás nezabijou a ten příhodný hrnek mléka - no následky jistě znáte.

hejhej
20. 8. 2016 • 09:26

Demonstrativní " sebevražda" , aby na sebe upozornila přes media, aby jí nějaký peníz kápl do automatů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.