Šárka Rezková: Trápí ji výpadky paměti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šárka Rezková: Trápí ji výpadky paměti!

Maniodepresi Rezková několik let před veřejností tajila. Přiznala ji až loni na podzim v rozhovoru pro Aha!.
Maniodepresi Rezková několik let před veřejností tajila. Přiznala ji až loni na podzim v rozhovoru pro Aha!. (Foto ara )

Osud se s ní nemazlí! Zpěvačku a vdovu po country zpěvákovi Jiřím Brabcovi (†63) Šárku Rezkovou (46) trápí už několik měsíců výpadky paměti. Podle lékařů za to může autonehoda z letošního jara, o které deník Aha! informoval.

„U Litoměřic nám nedal přednost řidič a srazili jsme se. Já jsem při té nehodě narazila hlavou do skla a s otřesem mozku jsem pak ležela v nemocnici,“ popisuje zpěvačka. „Během rehabilitací jsem začala mít výpadky paměti a mluvení. Partner mi něco říká, já se najednou zaseknu a nezvládnu mu odpovědět. A nebo si nemůžu vzpomenout na něco, co se třeba stalo včera. Lékaři se mi snaží pomoci, je to nepříjemné,“ svěřila se Šárka.

Ta nyní s přítelem Mirkem zvažuje právní kroky vůči muži, který autonehodu způsobil. „Více zatím nechci říkat, ale musím to nějak řešit,“ dodala zpěvačka, jenž měla na jaře bouračku jen pár hodin po propuštění ze sanatoria, kde se měsíc léčila s maniodepresí. „Elektrošoky, které jsem tehdy dostávala, mi velmi pomohly,“ dodala interpretka slavného hitu Borůvková, která nyní vystupuje na řadě letních festivalů. Na konci prázdnin se opět vrátí do Nizozemska, kam s partnerem odjeli za Šárčiným synem Dominikem (13), který tam studuje.



Přečtěte si
dandova
17. 8. 2016 • 19:29

A abychom výpadky neměli my, neustále se nám paní připomíná.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.