David Gránský (24) prozradil, kam se chystá na svatební cestu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

David Gránský (24) prozradil, kam se chystá na svatební cestu!

David Gránský ve čtyřiadvaceti letech pomýšlí na svatbu.
David Gránský ve čtyřiadvaceti letech pomýšlí na svatbu. (Foto ara)

Hvězda seriálu Ohnivé kuře uvažuje o ženitbě. S přítelkyní Nikol žijí pod jednou střechou. Teď už jenom stačí, aby svou milou požádal o ruku.

Úctyhodných sedm let už chodí čtyřiadvacetiletý Gránský se svou láskou Nikol. A mladému věku navzdory by jejich vztah rád zpečetil svazkem manželským. „Kdybych si nemyslel, že je to ta pravá, tak by přece vůbec nemělo cenu s ní být,“ rozpovídal se David pro Sedmičku.

Zajímavé je, že s Nikol bydlí u svých rodičů. A klape jim to prý skvěle! „Asi jsem nějaký divný, ale my máme skvělé vztahy. Jsme neuvěřitelní kamarádi. Vůbec si nevadíme, i když žijeme v jednom domě. Máme ale vlastní byt se svým vchodem a zahradou a k našim chodíme jen na návštěvu. A moje máma s mojí přítelkyní budou teď dokonce kolegyně. Nikol si chce otevřít vlastní optiku a mámu by strašně bavilo, kdyby jí pomáhala s tou estetickou částí,“ prozradil herec. A jak to tedy bude s veselkou? Gránský se možná nechá inspirovat kolegy Míšou Doubravovou (25) a Romanem Tomešem (28), kterým byl před časem na svatbě. „Řešíme, jestli v kostele, nebo v přírodě. Možná to budeme mít venku v altánku jako Míša s Romanem, což by bylo moc pěkné,“ zasnil se David. A co svatební cesta? Mladý pár láká exotika. „Loni jsme byli na dovolené v Havaji, možná jsme se měli vzít tam. Každopádně to byl ráj na zemi, takže tam určitě pojedeme na svatební cestu,“ dodává herec.



Přečtěte si
ivoadler
28. 8. 2016 • 15:20

Pořád si říkám, že to je ještě cucák, ale co, překážka štěstí to být nemusí. Před padesáti to byla normálka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.