Fergie z Black Eyed Peas už zase provokuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Fergie z Black Eyed Peas už zase provokuje!

Dámy termín MILF neboli MCBP naplňují beze zbytku.
Dámy termín MILF neboli MCBP naplňují beze zbytku. (Foto: Profimedia.cz)

Pár let nebylo o zpěvačce Fergie (41) známé z Black Eyed Peas vidu ani slechu. Manželovi, herci Joshi Duhamelovi (43, Obraz Doriana Graye) totiž povila v srpnu 2013 syna. Teď se vrací na scénu a... Stylově! Její nový klip nese titul M.I.L.F.$. a pojednává přesně o tom, o čem zkratka MILF (česky MCBP) je ‒ zatraceně sexy maminách!

Termín MILF je zkratka výrazu Mother I‘d Like to F*ck známá z komedie Prci, prci, prcičky. Český deabing užívat zkratku M.C.B.P., čili Máma, Co Tych p*cal! Jistě si vzpomenete, že oním idolem nadržených puberťáků byla ve filmu Stifflerova máma.

No, a dnes, 17 let poté, nám pomyšlení dělá právě Fergie a její neméně slavné kamarádky a rovněž zasloužilé matky - Kim Kardashian (35), Chrissy Teigen (30), Alessandra Ambrosio (35) a další... „Máme kariéry, rodiny a ještě si najdeme čas postarat se o sebe a cítit se sexy,“ vysvětlila Fergie.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.