Brankář Pavelec s další modelkou: Která silikonová kráska ho klofla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Brankář Pavelec s další modelkou: Která silikonová kráska ho klofla?

Ondřej Pavelec randí s další modelkou!
Ondřej Pavelec randí s další modelkou! (Foto Dominik Bakeš)

O tom, že má hokejový brankář slabost pro modelky, není pochyb! Zatím se ani jeden nechtějí ke vztahu vyjadřovat, podle všeho to ale vypadá, že Ondru Pavelce (28) klofla vicemiss 2009 Tereza Budková (25).

Krásná modelka přitom teprve před nedávnem ukončila dlouhodobý vztah. S expřítelem Michalem Poborským se sice na rozdíl od mnoha missek nerozešla po zisku korunky, letos v květnu ji ale místo plánované svatby čekal rozchod. „Rozešli jsme se před měsícem po vzájemné domluvě, vztah tak nějak vyprchal,“ tvrdila Budková Blesku.

Vztah nezachránilo ani to, že si Terka loni zvětšila prsa z jedniček na trojky. Dost možná ale na svůj bujný dekolt lapila Ondru Pavelce. S tím se potkala letos v červnu na fotbalovém turnaji pro Nadaci Jakuba Voráčka. A za další měsíc se konalo jejich utajené rande v Barceloně!

„Tereza je s Ondřejem v Barceloně. A vídají se už delší dobu,“ potvrdil Blesku tajný zdroj. „Já se k tomu nebudu vyjadřovat, je to moje věc,“ kontrovala Budková. A Pavelec se s novináři také bavit nechtěl. Jeden jeho známý ale potvrdil, že ve Španělsku skutečně pobýval. Tereza se zase usvědčila fotkou na svých sociálních sítích.

Jedno je jisté, sportovec, který už koketoval s takovými kráskami, jakými jsou Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská (25) nebo prsatá zlatokopka Michaela Štoudková (30), je skutečně "dobrou partií". Na kontě mu za příští sezonu přistane neuvěřitelných 116,85 milionu korun!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.