Hvězda Ulice Jakub Štáfek ve spodním prádle: Proč exhibuje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hvězda Ulice Jakub Štáfek ve spodním prádle: Proč exhibuje?

Jakub Štáfek se odhalil!
Jakub Štáfek se odhalil! (Foto pro Aha! – Lukáš Brdlík, archiv TV Nova, ara)

Už jedenáct let vídají diváci seriálu Ulice Jakuba Štáfka (26) denně na obrazovkách a přihlížejí, jak z puberťáka roste dospělý muž. Dříve by se svléknout styděl, dnes naopak běhá polonahý před kamerou ze všeho nejraději.

Jenže Štáfek tvrdí, že urostlý muž na fotografiích není on! Prý je to jeho utajované dvojče, fotbalista Lavický, o kterém Jakub točí internetový seriál Vyšehrad!.

„V hlavní roli se představí utajované dvojče Jakuba Štáfka Julius Lavický, kterého všichni znají pod přezdívkou Lavi. Tato jediná osoba opravdu hraje samu sebe. Pro lidi musí být velké překvapení, že Kuba má dvojče,“ říká přesvědčivě mluvčí seriálu Agáta Prachařová (31) a dodává, že seriál má pojednávat právě o životě fotbalistů, což znamená – ženské, alkohol, párty a fotbal.



Přečtěte si
ivoadler
25. 7. 2016 • 11:04

Snad nám konečně televize ukáže, jak doopravdy žijí naši fotbalisté/hokejisté/tenisté. Ať víme, co máme závidět. Párkrát jsem viděl trénink fotbalistů a měl jsem pocit, že si děti šly hrát.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.