Sylvester Stallone v Nice: U ohňostroje pár minut před útokem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sylvester Stallone v Nice: U ohňostroje pár minut před útokem!

Sylvester měl z pekla štěstí...
Sylvester měl z pekla štěstí... (Foto Profimedia.cz)

Hollywoodský akční hrdina Sylvester Stallone (70) tráví dovolenou s celou svou rodinou na francouzské Riviéře, a tak je jasné, že oslavy výročí dobytí Bastily si nemohl nechat ujít.

Na Instagramu zveřejnil fotku, jak stojí v Nice a za ním zrovna na nebi září ohňostroj. Hned po něm přišel krvavý masakr, který způsobil Tunisan Mohammed Bouhlel (†31), jenž vjel do davů slavících a zabil 84 lidí. „Tuto fotku jsem pořídil jen pár momentů před tím zbabělým masakrem v Nice,“ napsal představitel Ramba a Rockyho.

Před atentátem psal komplicům

Mohammed Bouhlel byl před vražedným útokem tak v pohodě, že ještě stihl psát esemesky svým dvěma komplicům a pořídit si pár selfie. Ještě pár minut předtím, než poslal na smrt 84 nevinných lidí, textoval mužům, kteří už jsou ve vazbě: „Je to dobré. Vybavení mám.“ A vůbec poslední zpráva jeho života zněla. „Přivezte víc zbraní! Pět z nich dejte C.“ Soudí se, že C je začáteční písmeno přezdívky dalšího z jeho kompliců. 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.