Bohdalka dovezla do Varů restaurované Ucho: Škoda, že ho neviděli moje rodiče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Bohdalka dovezla do Varů restaurované Ucho: Škoda, že ho neviděli moje rodiče!

KARLOVY VARY, ČTVRTEK 16:20. Prezident festivalu Jiří Bartoška předal Bohdalové velkou květinu.
KARLOVY VARY, ČTVRTEK 16:20. Prezident festivalu Jiří Bartoška předal Bohdalové velkou květinu. (Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Na filmový festival dorazila poslední velká hvězda! Filmová a divadelní legenda Jiřina Bohdalová (85) tam včera v městském divadle uvedla restaurovaný film Ucho. A všude, kde se objevila, sklidila velký aplaus.

„Vadí mi, že film neviděli moji rodiče! Byl dlouho v trezoru a oni mezitím zemřeli. Jeho premiéry se bohužel nedožil ani scenárista Procházka,“ prohlásila po ovacích vestoje dojatá Bohdalová.

Ta se ve Varech zdrží až do závěru festivalu. Na zakončovacím galavečeru převezme cenu prezidenta festivalu Jiřího Bartošky (69), který ji do lázeňského města pozval.



Přečtěte si
ivoadler
8. 7. 2016 • 10:16

Ano, prezident Bartoška, žádný ředitel. Jirka nic neřídí, jen to zastřešuje. Už si na to redakce dává bacha. O Bohdalce je škoda se zmínit.

lahny
8. 7. 2016 • 10:08

V televizi byl s ní kousek rozhovoru na koho a jak vzpomíná u tohoto filmu.Vyjmenovala mnoho lidí, ALE NE BRZOBHATÉHO, KTERÝ BYL V TÉ DOBĚ JEJÍ MANŽEL. Takže to také o něčem svědčí.Karieristka, která se líbala se všemi prezidenty a využívala výhod socialismu. A pokud hdnotím film Ucho, tak v dnešní době je to úplně stejné jako tenkrát, akorát už jsou důmyslnější metody odposlechu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.