Linhartová a Fialová: Aničky, naše festivalová siamská dvojčata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Linhartová a Fialová: Aničky, naše festivalová siamská dvojčata!

Obě vsázejí na pánský styl a šněrování.
Obě vsázejí na pánský styl a šněrování. (herminapress.cz)

Nedají bez sebe ani ránu. Nejen, že spolu už několik měsíců sdílí jeden byt a studovaly na stejné škole. Teď si Anna Linhartová (22) s kamarádkou Annou Fialovou (21), která nedávno zazářila v show Tvoje tvář má známý hlas, obarvily i stejným odstínem vlasy.

Na hudebním festivalu v Karlových Varech se totiž objevily v kudrnatém zrzavém účesu, který jim evidentně dělal ten samý kadeřník. A dost možná si holky své kadeře barvou vylepšily doma samy. Tak nebo tak, během akce, kde celebrity šlapáním na speciálních kolech podpořily dobrou věc, je nikdo od sebe nerozeznal. „Vypadají opravdu jako dvojčata,“ šuškal si každý druhý návštěvník, který dceru Jitky Asterové (56) Linhartovou a vnučku Limonádníka Karla Fialy (90) potkal. 

VŠE O CELEBRITÁCH NA KARLOVARSKÉM FESTIVALU ČTĚTE ZDE 



Přečtěte si
hejhej
4. 7. 2016 • 13:26

Fialová ještě ujde, ale Linhartová je chuděrka nepěkná a ještě si svou nevzhlednou vizáž zvýrazňuje rudou rtěnkou - nevkus.

majojo
4. 7. 2016 • 07:55

Fakt redaktorům AHA nezaplatí zaměstnavatel prohlídku u očaře? Tak moc jsou si ty pipky podobné. A siamská dvojčata? Žádné srůsty nevidím, na které klinice je odělili?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.