Nestydové: Pazderková odhalila »gaťky« a Ledecký exhibuje nahý v posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nestydové: Pazderková odhalila »gaťky« a Ledecký exhibuje nahý v posteli!

Iva se zatím nejvíc odhalila v show jako Pink.
Iva se zatím nejvíc odhalila v show jako Pink. (Foto Aha! – Daniel Černovský, herminapress.cz, facebook.com)

Přestože »Tvoje tvář« už skončila v sobotu, její hvězda Iva Pazderková (36) a porotce Janek Ledecký (53) předvádějí show dál. Herečka odhaluje na veřejnosti kalhotky a zpěvák rovnou nahé tělo.

Iva, která ve velkém finále získala pomyslnou bramborovu medaili, deset týdnů tvrdila, že je strašně stydlivá. Skutečnost je ale jiná! Své oblíbené »gaťky« předváděla i na víkendovém tenisovém turnaji.

Pozadu nezůstává ani jinak distinguovaný porotce Ledecký. Zpěvák pózoval nahý v posteli v Itálii pro svůj nový videoklip. „Je tohle skutečný záběr z klipu? No asi odhadnete, že je to fotka z pauzy mezi natáčením. Vedle mě se válí unavený režisér Tomáš Krejčí,“ okomentoval Janek fotku na sociální síti...



Přečtěte si
ivoadler
20. 6. 2016 • 13:20

Ledecký nepřekvapuje. Je to exhibicionista každým coulem. Pazderková ve svých 36 letech vypadá jako stará mladá. Mohla by si do kolonky věk napsat: neurčitý.

-bello-
14. 6. 2016 • 10:19

Ledecký at se přikryje až bradě !Pazderková ať maká na panděru, má ho vypouklý , jak pomalu všechny, co makaj na šikmých svalech a zapomínaj na tělo jako celek. Bóže, to jsou těla

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.