Největší fámy z poslední doby: Nové pověsti české... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Největší fámy z poslední doby: Nové pověsti české...

Do coca-coly právě hodili tabletu mentosu.
Do coca-coly právě hodili tabletu mentosu. (: Archiv)

PRAHA – Hrůzostrašné fámy kolují celým Českem. Každý z nás jich už slyšel (a možná i dál vyprávěl) spoustu. Mimochodem – podle psychologů vybájené historky o „kamarádovi mého kamaráda“ nejčastěji šíří lidé vzdělaní a dobře informovaní. Tady jsou ty nejznámější z poslední doby. Ve všech případech šlo samozřejmě o nesmysly…

VÝBUŠNÁ SMĚS
Minulý týden zemřel malý hoch z Brazílie poté, co snědl bonbóny Menthos a následně se napil coca-coly. Rok před tím zaznamenali stejný případ v USA. Když smixujete coca-colu s mentosem, směs prudce vybublá a člověku může roztrhnout vnitřnosti!

KRADOU DĚTI!
V pražském obchodním domě IKEA se ztrácejí děti. Jednu holčičku našli v poslední chvíli na pánských záchodech, nakrátko ostříhanou a připravenou k transportu.

RADARY V PATNÍCÍCH
Policie zakoupila nový typ radarů na měření rychlosti. Jsou zamaskované ve svodidlech a patnících.

VYKUPUJÍ MOČ!
Majitelé čínských restaurací vykupují dětskou moč. Za naplněnou sklenici od kompotu platí 50 Kč, v moči pak omývají zeleninu.

INFIKOVANÉ JEHLY
Žena si v kině sedla na jehlu zapíchnutou do sedadla, na které byl připevněn tento vzkaz: „Právě jsi byl nakažen HIV“. V Praze bylo v poslední době zaznamenáno mnoho podobných případů. Všechny testované jehly byly HIV pozitivní, nebo obsahovaly zhoubný typ žloutenky.

CHYTRÝ BANKOMAT
Jakmile se ocitnete v situaci, kdy musíte pod nátlakem vybrat peníze z bankomatu, zadejte svůj PIN opačně: to je od konce – např. máteli 1234, tak zadáte 4321. Bankomat vám peníze vydá, ale současně přivolá policii.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.