Tvoje tvář má známý hlas zná vítěze! Exkluzivní fotogalerie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tvoje tvář má známý hlas zná vítěze! Exkluzivní fotogalerie!

Hana Holišová se proměnila v Hanu Zagorovou.
Hana Holišová se proměnila v Hanu Zagorovou. (Foto TV Nova)

Dnes večer proběhlo finále velkolepé show Tvoje tvář má známý hlas. Po dlouhých týdnech už známe vítěze!

Absolutní vítězkou se stala Hana Holišová, která svými výkony strčila všechny do kapsy. Na druhém místě skončila Ivana Chýlková a bronz si odnesl David Kraus.

V tomto posledním kole si to mezi sebou rozdali Hana Holišová, David Kraus, Iva Pazderková a Ivana Chýlková. Koho budou předvádět, bylo tentokrát pro diváky až do začátku vysílání velkým tajemstvím. Samozřejmě nechyběli ani ostatní soutěžící. Nepostupující čtveřice zazářila ve speciálních duetech, které byly opravdu překvapivé. Největší dříč Petr Rychlý si střihnul s Adamem Mišíkem známý duet Jedeme dál z repertoáru Petry Janů  a Petra Jandy. Statisíce Čechů usedalo každou sobotu k televizi a drželo palce svému favoritovi. Dneska bohužel soutěž dospěla ke svému konci. Diváci ovšem nemusí smutnit. Už teď se mohou těšit na druhou řadu této senzační show.



Přečtěte si
1pravda1
11. 6. 2016 • 23:56

Soutěžící byli skvělí, ale opravdu bylo od Novy trapné, že ten památkový obraz s proměnami dali jen za třetí a druhé místo - ostuda, Holišová jen šek a ten předala tudíž ani tu vzpomínku obrazovou. Měli to dát všem, ale Nova asi šetří nebo co!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.