Pyšný táta Pavel Soukup: Dcera je premiantka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pyšný táta Pavel Soukup: Dcera je premiantka!

Pavel Soukup má z dcery radost.
Pavel Soukup má z dcery radost. (Foto: Herminapress.cz)

To je radost pro otce. Pamela Soukupová, která včera oslavila 15. narozeniny, dala tátovi Pavlovi (67) k vlastním půlkulatinám dárek. Patří na gymnáziu mezi nejlepší.

Přitom Pamela při studiu pražského gymnázia Přípotoční ještě zvládá v Městském divadle Brno hned dva muzikály. Titulní roli v Letu snů LILI a krásnou postavu v muzikálu Andrewa Lloyda Webera Pískání po větru. A ani neměla individuální plán. „Zpočátku se mi to špatně míchalo dohromady,“ přiznala Pamela.

Zejména cesty autobusem do Brna byly vysilující. „Ale po čase jsem si vytvořila plán, jak to skloubit.“ Ve škole má nejraději němčinu a podržte se – matematiku. „Tu mám oblíbenou po tátovi. Po každé úspěšně vypočítané kvadratické rovnici mi stoupne o pár stupňů sebevědomí,“ směje se čerstvá patnáctka. Němčinu si prý zase prověří při tříměsíčním studiu v Mnichově.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.