Ssss, Sámerovi syčel »náhrdelník«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ssss, Sámerovi syčel »náhrdelník«!

Sámer Issa fóbii z hadů neměl a ochotně zapózoval.
Sámer Issa fóbii z hadů neměl a ochotně zapózoval. (Foto: Aha! - Martin Pekárek, herminapress.cz )

Nebezpeční hadi, velbloudi, osli, delfíni. Skupinka celebrit, která se vydala na týden do Tuniska, si nejen užívala místních krás, ale několikrát si zahrála i na krotitele divé zvěře. Zatímco Sámer Issa (30) klidně pózoval s hady, Ornella Koktová (23) se děsila velblouda, osla i delfína. Jana Bendiga (22) museli na oslíka vysadit a zpěvák Martin France (47) dokonce z velblouda spadl!

KROTITELÉ HADŮ
Hadi vzbuzují různé emoce. Někdo z nich má hrůzu, druhému nevadí společný snímek. Takový Sámer Issa (30) s plazy kolem krku ochotně pózoval, zpěvačka Leona Gyongosi (30) měla oči vytřeštěné hrůzou a Martin France (47) pro jistotu ani nedýchal. Ani nemohl – had se mu totiž obtočil kolem krku a vytvořil přiléhavý rolák. „Ty máš ale slušivý náhrdelník,“ komentovala to Anife Hassan Vyskočilová (42) a pro jistotu se držela v bezpečné vzdálenosti.

VÝPRAVA V KARAVANĚ
Část skupinky vyrazila na velbloudí karavanu. I zde nebyla o zábavu nouze!  (23) měla z velblouda strach, a tak na něm ujela jen pár metrů. „Bála jsem se, že mě kousne, měl dlouhé zuby a šel mi po noze,“ pištěla a raději se ujala řízení kočáru taženého koňmi. Zpěvák Jan Bendig (22) v tom měl rovnou jasno a nasedl na oslíka. Tedy – nechal se na něj vysadit. „Nesmíš jet víc jak padesátkou, Michaele Jacksone,“ volal na osla pobaveně tuniský majitel, který mu dal vskutku originální jméno. Oslík nadchl i Ornellu Koktovou (23), která vyskočila z kočáru a vyzkoušela si, jaké je to ručně orat pole. Martin France (47) vydržel na velbloudovi přes hodinu, na závěr však měl drobnou nehodu. Při sesedání spadl. Přežil to ale bez úhony. RYBAŘENÍ NA MOŘI
Druhá část skupiny se vydala lovit ryby na širém moři. Jediný, kdo ulovil asi patnácticentimetrovou rybku, byla Štěpánka Decastelo (37). Zlatá ale nebyla, a tak ji pustila zpět. Loďka se na vlnách kývala natolik, že místo chuti na ryby padla na rybáře mořská nemoc. Sámera Issu (30) s přítelkyní Jitkou (36) dokonce rozhodila natolik, že si v hotelu zapomněli kufr i s pasy a nevšimli si toho ani po 150 km cesty. PLAVÁNÍ S DELFÍNY
Nejúžasnější zážitek – shodli se všichni, kdo se vydali plavat s delfíny. „Jsou jemní, jako z bakelitu,“ rozplýval se i Ital Davide Mattioli (48). „Měl jsem úplně strach, abych je nepoškrábal,“ komentoval to Jan Bendig (22). Ornella Koktová měla pro změnu strach. „Hrozně se totiž bojím žraloků,“ prohlásila a nakonec usoudila, že delfín není žralok a statečně si zaplavala. Nadšený byl i Sámer Issa (30), který s delfínem ochotně zapózoval. To, že se s delfíny dá i zpívat, nadchlo Petr Krejcziho alias Pityho (36) z Vyvolených, ze kterého je nyní kosmetik a předního vizážistu a stylistu Káju Pavlíčka (43). I když nejde zrovna o levný zážitek (v Tunisku vyjde v přepočtu na cca 2300 Kč), rozhodně prý stojí za to!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.