Moderátor Voříšek (52)! Tajně se oženil s mužem: Vztah jako na houpačce! Koho si to vzal? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Moderátor Voříšek (52)! Tajně se oženil s mužem: Vztah jako na houpačce! Koho si to vzal?

Karel Voříšek se tajně oženil!
Karel Voříšek se tajně oženil! (Aha! - Mária Rušinová)

Už 7 měsíců jsou moderátor Zpráv Karel Voříšek (52) a mluvčí pražského magistrátu  Vladimír Řepka (36) svoji. Jejich 13 let trvající vztah ale nebyl vždy zalitý sluncem. V minulosti měl drsnou trhlinu.

V roce 2007 se nad láskou televizního moderátora a mluvčího pořádně zatáhlo. V té době spolu Karel a Vladimír už bydleli na pražském Žižkově a měli za sebou čtyři roky společného soužití. Najednou přišel krach.

„Rozešli se a vypadalo to dost vážně. Už předtím prošli párkrát krizí, ale tehdy v létě 2007 to s nimi bylo hodně nahnuté,“ vzpomíná pamětník, který nechce být jmenován. A dodává, že Vláďa dokonce po jedné výměně názorů opustil společnou domácnost. Odstěhoval se. Svou roli prý měla podle zdroje sehrát provalená nevěra jednoho z mužů.

Naštěstí se ale oba dokázali po čase přes tuto ránu přenést. Jejich vzájemné city byly natolik silné, že se dali znovu dohromady, a loni na konci října na dovolené v Tibetu do toho dokonce praštili. V buddhistickém chrámu si nechali posvětit nejen svůj vztah, ale i společné prstýnky a náramky. Po návratu museli samozřejmě svůj svazek zlegalizovat před úřady v Česku.

Změna je život

Vladimír Řepka je už přes rok vedoucím oddělení komunikace Magistrátu hl. m. Prahy. Předtím působil sedm let na ministerstvu vnitra ve funkci tiskového mluvčího. „Změna je život a změna působení k tomu patří,“ okomentoval svůj přestup bývalý rozhlasový moderátor. „Patřil vždy k pracovitým, svědomitým a slušným lidem,“ říkají o něm ti, kteří s ním přišli do pracovního styku.



Přečtěte si
ad-ga
1. 6. 2016 • 07:54

Není těch buzerantů už nějak hodně?

henes
26. 5. 2016 • 08:47

Další buz.erant v televizi,v rádiu,ve fimu atd.........ta je svět hnědolizů...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.