Splněný sen se pro Chantal stal noční můrou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Splněný sen se pro Chantal stal noční můrou!

Chantal má i jiné než herecké sny. Z tohoto se ale rychle probrala...
Chantal má i jiné než herecké sny. Z tohoto se ale rychle probrala... (Foto pro Aha! – Kalendář Proměny 2013, P. Kurečka a M. Škarpa, P. Hrubý)

Slavná exmanželka Bolka Polívky (66) není pouze skvělou herečkou. Její další velkou vášní jsou automobily. S nimi měla spojený i jeden ze svých dávných snů.

„Odjakživa jsem toužila jet Rallye Paříž-Dakar. Už jsem byla dokonce domluvená s Karlem Lopraisem, že bych ho v kamiónu doprovázela jako druhý spolujezdec, ale vedení Tatry to tehdy nepovolilo,“ prozradila v rozhovoru pro komerční přílohu časopisu Reflex.


Jak později ale pochopila, nebyl to sen tak hvězdný, jak se jí vždycky zdálo. „Vypravila jsem se do Dakaru podívat na Karlův příjezd. Jedné krátké rallye jsem se pak ale zúčastnila jako spolujezdkyně a pochopila jsem, že to není úplně pro mě. Měla bych strach. Lidé stojí blízko, na nebezpečných místech. Trnula jsem, když jsem u trati viděla tatínky s dětmi na ramenou,“ řekla Chantal, která si jako žena mezi ostatními řidiči musela získat respekt.



Přečtěte si
st.rec
3. 10. 2016 • 08:19

Ona každá rallye je ekologickou katastrofou a dakarská obzvlášť.Zrušil bych je a ceny benzínů by mohly klesnout.

-bello-
2. 10. 2016 • 14:10

na jednu krátkou rallye si musela sjednat respekt ostatních řidičů ?To sotva

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.