Bordelář Sagvan Tofi: Dluhy splatí díky Gottovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bordelář Sagvan Tofi: Dluhy splatí díky Gottovi?

Zachrání Sagvana Tofiho Karel Gott?
Zachrání Sagvana Tofiho Karel Gott? (Foto Lenka Halašová, Herminapress.cz, Profimedia.cz, Nova, Foto Aha! - M. Pátek, P. Machan, D. Kundrát, M. Hykl )

Vyložil karty na stůl! Zpěvák a showman Sagvan Tofi (51) potvrdil, že má skutečně až dvoumilionový dluh. Je ale připravený všechno do koruny zaplatit.

„Mluví se o tom, že jde o dva miliony. Ok, k tomu bych řekl, že vše, co mám zaplatit, zaplatím! Jsem bordelář, no“ prohlásil Sagvan. „Jsou v tom nějaké pokuty, daně, zdravotní pojištění… Tyhle věci šly prostě mimo mě. Naštěstí mám teď někoho, kdo se o to stará. Řekne: Sagvane, máte bordel v tom a v tom a já to srovnávám,“ dodal zpěvák.


Ten momentálně pracuje společně s Karlem Gottem (76) na novém muzikálu Čas růží, který bude postavený na písních Českého slavíka. „Chtěl jsem vytvořit zcela nový příběh, který prozatím zůstane veřejnosti utajen. Myslím si ale, že si v něm diváci a posluchači určité paralely s životem našeho legendárního zpěváka najdou,” prohlásil Tofi, který si už teď může být jistý, že na muzikálu vydělá velké peníze.



Přečtěte si
ararat
19. 5. 2016 • 07:53

MARKÉTO SENIORKO58*&-BELLO-&AMPLITUDA 14. 05. 2016 006 obět v noci "hérečko" TY NEPŘEJÍCNÝ ZMETKU,ZLÝ JSI ZLÝ ČLOVĚK AŽ DO MORKU KOSTI...ale oni za tvé komplexy nemohou,je to jenom tvůj problém jak žiješ

carisima
14. 5. 2016 • 15:25

Sagvan nikdy neměl disciplinu, a ni peníze. ještě že to vždy nějak uměl řešit. Někdo dokáže ušetřit i z malého platu, a sobě i mladšímu sourozenci ještě sám nezletilý našetří na dovolenou u moře. A máte prostitutky, které nevyjdou nikdy s žádnou částkou / v duchu "lehce nabyl, lehce pozbyl"/ Výběr partnerek byl asi traky lejhce povrchní.Podovně to maují hokejisti, a tak rozchody a rozvody nejsou nic zvláštního. Povrchní, egositičtí a nezodpovědní by neměli mít děti.

-bello-
14. 5. 2016 • 00:06

Mám škodolibou radost z Gottové.Má muže nemuže.On s opravenými střevy skotačit nesmí ani na jevišti ani doma ani s holkama na vejletě. Ivanka a její tenorek na mě udělali dojem velikej jak on jako lezl po bouldrovce a taky, že byli na koních.To vše po hodně těžké operaci.Tak jsem si řekla, že už se přenabízeli a akčně vyhnívají. Ve 40 je ona odkecaná a jako dvojka ona a tenorek Gott jsou trapný.Sagvan Toffi je divnej, celoživotně rozevlátej, nestabilní člověk,s ním bych tak něco sjednávala

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.