Fenomén festivalu v Cannes: Bella Hadid už vyrazila na koupačku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Fenomén festivalu v Cannes: Bella Hadid už vyrazila na koupačku!

Mladší sestra slavnější Gigi!
Mladší sestra slavnější Gigi! (Foto profimedia.cz, ara)

Kdo na filmovém festivalu v Cannes, který byl včera zahájen na jihu Francie, něco znamená, bydlí buď v hotelu Martinez v centru města nebo v sousedním Antibes na skále Eden Roc.

Eden Roc Hotel na Azurovém pobřeží je ideální místo pro celebrity, které chtějí relaxovat v klidu a přitom neztratit kontakt s festivalem. Je umístěn mezi nepřístupnými skálami s možnosti připlout jachtou nebo na člunu.

Často zde vítají sexbombu Pamelu Anderson (48), popovou královnu Madonnu (57) nebo britského herce Juda Lawa (43). Jako první se ale letos zahlásila na recepci mladičká supermodelka Bela Hadid (19). Mladší sestra trochu slavnější Gigi Hadid (21), která má zajímavý nizozemsko-palestinský původ, jen odhodila svá zavazadla a okamžitě se šla smočit do tamního kamenného bazénu ve skalách. A za chvíli už si dělala selfíčka s místními krasavci.

Hotel Martinez v Cannes je situován na slavné promenádě La Croisette, nabízí rozlehlou soukromou pláž, vyhřívaný venkovní bazén, piano bar a wellness centrum. Patří do světového řetězce Hyatt a láká především ty hvězdy, které mají rády pětihvězdičkový luxus, pokoje ve stylu Art Deco a obří koupelny. Můžete si vybrat ze tří restaurací, včetně vyhlášené La Palme d‘Or s terasou s oslnivým výhledem na moře. Bydlívá tady například herečky Kristen Dunst, Eva Longoria (41) nebo režisér Woody Allen.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.