Aha.cz tušil první: Zpěvák Prince zemřel na AIDS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Aha.cz tušil první: Zpěvák Prince zemřel na AIDS!

Prince našli mrtvého 21. dubna.
Prince našli mrtvého 21. dubna. (Foto: ČTK, Reuters)

Předávkování léky? Vyčerpání? Drogová závislost? To jsou nejčastěji zmiňované možné příčiny náhlé smrti amerického zpěváka Prince (†57). Teď se ale objevila nová šokující spekulace: Zabila ho nemoc AIDS! O možné příčině skonu na tuto nemoc psal přitom Aha.cz okamžitě při oznámení této smutné události.

Informaci přinesl americký časopis National Enquirer s odkazem na zdroj blízký zesnulému zpěvákovi. „Byl pohublý a zesláblý, vážil stěží 40 kilo. Téměř nejedl – a co snědl, vyzvracel,“ popsal nejmenovaný zdroj Princovy poslední dny.


Zpěvák se prý v 90. letech nakazil virem HIV, z něhož se mu koncem loňského roku vyvinula nemoc AIDS! Šest měsíců nato byl nalezen mrtev ve výtahu svého okázalého sídla na předměstí amerického města Minneapolis. „Mohl se uzdravit, léčbu ale odmítal. Spoléhal na to, že ho vyléčí Bůh,“ pokračoval dále zdroj, který si přál zůstat v utajení. Připomeňme, že Prince byl silně věřící jehovista.

Co je virus HIV a co AIDS?
* HIV je virus napadající lidskou imunitu, snižuje schopnost organismu bojovat s nemocemi. Přenáší se zpravidla nechráněným sexem, ale i z matky na dítě, často také půjčováním jehel mezi drogově závislými. Virus nelze vyléčit, pacientům jsou však podávány léky, které mají zabránit jeho přeměně ve smrtelnou nemoc AIDS.
* AIDS je nemoc zvaná syndrom získaného selhání imunity. Tělu vlivem viru HIV ubývá obranyschopnosti, slábne a nemocného pak může zabít obyčejná infekce, nemluvě o nádorových onemocněních.



Přečtěte si
-bello-
29. 4. 2016 • 23:27

hm, mohl se z AID vyléčit ... Taková kravina!Nikdy nelze zatím. V ČR vzrostl rapidně počet HIV pozitivních.Nejspíš nás zamořují úkáčka.Ukrajina je nejvíc zamořená země Evropy a s nejnižší úrovní zdravotnictví a úkáček je tady nalezlých na 1 Čecha nejvíc!

jiriforman
29. 4. 2016 • 23:25

Tento ukníkaný mrňavý podhodek mně rozhodně chybět nebude.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.