Prachař a Dolanský: Mají osobní myčku nádobí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Prachař a Dolanský: Mají osobní myčku nádobí!

Prachař a Dolanský v kuchyni aneb Aby nedošly talíře, jsou jich v zákulisí v zásobě stovky.
Prachař a Dolanský v kuchyni aneb Aby nedošly talíře, jsou jich v zákulisí v zásobě stovky.  (Foto archiv FTV Prima)

Hory nádobí! Ty zbudou po každém natáčecím dni seriálu Ohnivý kuře po hvězdách Jakubu Prachařovi (32) a Janu Dolanském (38). Kvůli jejich řádění v kuchyni musí platit televize pomocnou sílu na umývání nádobí.

„Po každém natáčecím dnu je v kuchyni spoušť. Tím, že se nevaří jen pro jednotlivé scény, ale i pro herce a štáb, se za den nahromadí přes 30 hrnců, více než 100 talířů a 150 skleniček,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu.


A právě proto musela televize Prima zaměstnat i speciální pomocnou sílu. „Na place je i paní, která je placená stejně jako v reálné restauraci za to, že myje jen nádobí,“ dodal zdroj. Kolik toho dokážou v seriálu jen Prachař s Dolanským ušpinit, se můžete přesvědčit už dnes večer na televizi Prima.

Talíře a skleničky myje 5 hodin

Najatá pomocná síla se po každém dílu seriálu rozhodně nenudí. „Než vše po hercích umyje a uklidí, zabere jí to minimálně 5 hodin,“ prozradil zdroj.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.