Hvězda Ordinace Stryková (36): Začínala jako hosteska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Ordinace Stryková (36): Začínala jako hosteska!

Herečka vystřídala v mládí hodně profesí.
Herečka vystřídala v mládí hodně profesí. (Foto: TV Nova)

Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš! Toto přísloví rozhodně neplatí pro Janu Strykovou (36). Než se představitelka sympatické sestřičky Kateřiny Vránové z Ordinace v růžové zahradě 2 stala seriálovou hvězdou, živila se všelijak. Dělala dokonce i hostesku. „V té době to byla taková lepší prostitutka,“ šokuje herečka.

„Byla jsem zvyklá přivydělávat si už od základní školy, kdy jsem doučovala,“ svěřila se Stryková, která pochází z chudších poměrů, takže se musela odmala pořádně otáčet. „Na gymnáziu jsem hlídala děti, stejně jako v Americe, kde jsem byla na studentské výměně a neměla tam kapesné,“ zavzpomínala herečka s tím, že v osmnácti odešla od rodičů a snažila se uživit, jak se dalo.


„Dělala jsem i hostesku. Jezdila jsem s alkoholem a cigaretami po různých diskotékách. A byla to jediná práce, ze které jsem byla vyhozená,“ prozradila na sebe sympatická tmavovláska s tím, že diskotéky nesnáší, takže se neusmívala. A to se nelíbilo zaměstnavateli. „Hosteska je, nebo v té době byla, taková lepší prostitutka. Přijdete v minisukni a s holým břichem a nabízíte cigarety a alkohol... Tak to je skoro to samé, jak když si přímo říkáte o sex,“ tvrdí Stryková. Kromě toho se živila i hledáním modelek. „Pomáhala jsem zapisovat castingové listy, a dokonce chodila po školách a hledala holky, které by to chtěly dělat,“ pochlubila se a do svého portfolia přidala další práci. „Pracovala jsem v advokátní kanceláři, kde jsem dělala takovou holku pro všechno,“ ukončila herečka v rozhovoru pro časopis Moje Psychologie seznam svých profesí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.