»Škudla« Celeste Buckingham (20): Život podle kalkulačky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

»Škudla« Celeste Buckingham (20): Život podle kalkulačky!

Celeste Buckingham je na svůj věk velmi šetřivá.
Celeste Buckingham je na svůj věk velmi šetřivá. (Foto: Mária Rušinová)

Je jí teprve dvacet let, ale jako zpěvačce se jí daří po celém světě. Celeste Buckingham se kromě zpěvu věnuje i podnikání. A jak se svými výdělky naloží, má velmi dobře spočítáno.

Mladá zpěvačka a podnikatelka potřebuje našetřit hodně, chce si koupit dům, mateřskou dovolenou si v budoucnu chce užít, co nejdéle a proto podle svých slov s penězi zachází zodpovědně. „Z toho co vydělám, jde hned šedesát procent do banky na účet, kterého se v žádném případě nedotknu. A dalších třicet procent jde do firmy,“ přiznala Celeste Buckingham pro web Pluska.sk, že vlastně žije z minima.

Na luxus prý není zvyklá, protože když byla dítě, rodiče neměli peněz nazbyt. To je důvod její šetrnosti, dokonce ještě dnes jezdí hromadnou dopravou a moc si to užívá. „Byla jsem na neskutečných místech, nejhonosnější byla asi plavba na jachtě s rapperem Pitbullem. Neskutečný pocit, ale nic pro mě,“ vysvětlila s tím, že raději chce vést obyčejný život mezi obyčejnými lidmi.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.