10 kariér nejkrásnějších českých dívek: Skončily s modelingem, zkusily jinou práci a jsou úspěšné... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

10 kariér nejkrásnějších českých dívek: Skončily s modelingem, zkusily jinou práci a jsou úspěšné...

Modelka a Miss Gabriela Kratochvílová se našla v moderování a dělá zprávařku.
Modelka a Miss Gabriela Kratochvílová se našla v moderování a dělá zprávařku. (Foto ara)

Byly nejkrásnějšími českými (či slovenskými) dívkami své doby, svět modelingu jim v tu chvíli ležel u nohou, přesto se nakonec vrhly jiným směrem a své schopnosti uplatňují v jiných oborech. Možná je tohle dobrá rada pro současné krásky, kam se vrtnout. Korunka může být cenným impulsem a dívky by měly vědět, že otevírá dveře… Jen toho včas využít! Tady je deset zajímavých osudů missek.

1993 Šéfka přes slovenské missky

Silvia Lakatošová (43), poslední federální Miss, získala titul v roce 1993. Je ředitelkou soutěže Miss Universe SR a vdaná je za podnikatele Paľo Chovance. Mají spolu devítiletého syna Christiana. Fyzičku prý udržuje cvičením a tvář si nechává vylepšovat v Itálii.

Lakatošová

1995 Paní starostka

Monika Žídková (38), provdaná Brzesková, je Miss České republiky 1995 a Miss Europe 1995. V současné době je starostkou severomoravského města Kravaře, podniká a pracuje rovněž jako příležitostná moderátorka. S manželem mají dvě děti, dceru Nikol a syna Davida.

Žídková
1998 Gofistka a zahradnice

Kateřina Stočesová (36) jako Miss České republiky v roce 1998 získala v témže roce i ocenění Queen of the World. Vystudovala Střední zahradnickou školu v Mělníku a podniká v oblasti floristiky a golfu, má svůj golfový obchod. S partnerem Alešem Kocem, synem módní návrhářky Kocové, má dvě děti.

Stočesová

1999 Dietoložka

Helena Houdová (36) je Miss ČR z roku 1999. Modelka žije střídavě v New Yorku a Praze a s manželem, filmovým producentem Omarem Amanatem, se kterým má tři děti, jsou údajně v rozvodové fázi. Helena je vitariánka, což znamená, že nejí potraviny živočišného původu, ale ani nic tepelně upraveného. Působí jako poradkyně v oblasti výživy.

Houdová
2001 Partnerka sportovců

Diana Kobzanová (34) je česká modelka, rozhlasová moderátorka a do odebrání titulu také Miss České republiky roku 2001. Korunku jí vzali kvůli pornosnímkům v časopisu Leo. Jejím partnerem je hokejista Michael Frolík, mají spolu dceru Ellu a žijí převážně v Kanadě. Své času byla »profesionální partnerkou« sportovců. Chodila s hokejistou Petrem Nedvědem, fotbalistou Martinem Jiránkem, bývalým tenistou Tomášem Peterou, závodníkem Štěpánem Vojtěchem.

Kobzanová

2003 Sama doma

Lucie Váchová (31), provdaná za jachtaře Davida Křížka, je vítězkou soutěže Miss České republiky v roce 2003. Později se zúčastnila konkurzu na moderátorku počasí v TV Nova, spolupráci však v únoru 2005 z osobních důvodů ukončila. V ČT moderovala pořad Sama doma. Dál se věnuje hlavně modelingu, studiu a trénování mladých příbramských gymnastek. S manželem mají syna Davida.

Váchová
2005 Konzultantka přes »hadry«

Kateřina Smejkalová (33) je česká modelka, vítězka České Miss 2005. Od roku 2009 žila se svým přítelem Radkem Krásným v kanadském Torontu, kde pracuje v modelingové sféře jako odborná konzultantka přes módu. Před časem se rozešli, v poslední době je vídána po boku podnikatele Martina Cinoltera.

Smejkalová

2006 Tanečnice

Taťána Kuchařová (28) je Miss České republiky 2006 a také vítězka soutěže Miss World 2006. V červnu 2008 založila nadaci Krása pomoci, která je zaměřena na pomoc seniorům. Zúčastnila se rovněž šesté řady taneční soutěže StarDance, kde s partnerem Janem Onderem skončili druzí. Od té doby jí zvou na velké akce, aby zatančila a ona samozřejmě exceluje. Zahrála si ve filmu Správnej dres s Jiřím Mádlem. Chodí s hercem Ondřejem Brzobohatým.

Kuchařová
2010 Zpěvačka moderátorka

Jitka Válková (24), provdaná Boho, je česká zpěvačka, vítězka soutěže Česká Miss 2010, bývalá modelka a semifinalistka Československé Superstar. S manželem bubeníkem Lukášem Boho mají dceru Rosalii. Po zpívání a modelingu se vrhla na profesionální líčení. A byla i vyhledávanou moderátorkou.

Válková

2013 Zprávařka

Gabriela Kratochvílová(26) je Česká Miss pro rok 2013. Pracuje jako moderátorka, modelka a má přítele Filipa. Od června 2014 moderuje hlavní zpravodajskou relaci Na televizní stanici Prima , kde tvoří moderátorskou dvojici s Romanem Šebrlem. V roce 2013 si zahrála roli Lindy ve filmu Bony a klid II.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.