Hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva: Smrti unikla o vlásek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva: Smrti unikla o vlásek!

Veronika Arichteva měla v seriálu na mále...
Veronika Arichteva měla v seriálu na mále... (Foto ČT)

Krutá poprava! Tak měla hned v prvním díle druhé série retroseriálu ČT První republika zahynout Veronika Arichteva (29) coby Magdalena Škvorová. Všechno je ale jinak a herečka bude ve všech nových 13 dílech!

„Magdaléna, díky Bohu, nezemře. Všichni si to asi nechali projít hlavou, že to není dobrý nápad,“ řekla deníku Aha! herečka a manželka režiséra seriálu Bisera Arichteva (39). Že by jí i to »zachránilo život«?


Herečka mimoděk ale prozradila, že během dvou let, kdy se kvůli finančním problémům nenatáčelo, došlo k výměně scenáristů! „Píše to jiný člověk. Synopse jsem četla manželovi přes rameno. Scénář se ke mně ale ještě nedostal,“ dodala Veronika. Už teď všek můžeme prozradit, že její Magdalena se vrhne do podnikání. Povede rodinnou firmu a stane se z ní bojovnice za rovnoprávnost žen. První republika se začne natáčet letos v listopadu.

Tvůrci oblíbeného seriálu zřejmě nechtěli prolévat krev stejně jako v prvním dílu první řady. Tam hned na začátku byli zavražděni manželé Ludmila a Jakub Léblovi v podání Veroniky Freimanové (59) a Jana Hrušínského (59).



Přečtěte si
fouk.si
2. 4. 2016 • 08:13

Nechápu že dnes je každý hvězda i když houno umí. Tady u nás jak vidím máme samy hvězdy

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.