Premiéra filmu Teorie tygra: Pařili jako smyslu zbavení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Premiéra filmu Teorie tygra: Pařili jako smyslu zbavení!

Bartoška se dobře bavil s Ondřejem Soukupem.
Bartoška se dobře bavil s Ondřejem Soukupem. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Profimedia.cz)

To byl ale mejdan! Po premiéře tragikomedie Teorie tygra tekl alkohol proudem. Nejvíc to rozjeli Ondřej Pavelka (60), Táňa Vilhelmová (37) i hlavní hvězda snímku Jiří Bartoška (69).

Herec, který loni zdárně porazil rakovinu, se opět těší dobrému zdraví a ve společnosti přátel a ostatních herců ukázal, že je ve skvělé formě. Už před projekcí popíjel sekt se svou filmovou manželkou Eliškou Balzerovou (66). Pořádně to však roztočil až na následné párty. Bublinky střídal s pivečkem a neustále spokojeně pokuřoval.

„Pan Bartoška se po celý večer opravdu dobře bavil a běhal od jednoho známého k druhému. Svou velkou premiéru si prostě užil,“ řekl Aha! jeden z premiérových hostů. Barťákovi na paty ale zdárně šlapal Ondřej Pavelka (60) alias Olda Farský z Ulice. Klopil do sebe jednu skleničku bílého vína za druhou. Na večírku se odvázala i Táňa Vilhelmová (37), která se takřka nehnula od baru. Její partner Vojta Dyk (30) to ke konci večera roztočil na parketě s Jakubem Kohákem (41), se kterým se během tance z recese pusinkoval.



Přečtěte si
-bello-
1. 4. 2016 • 10:29

Bartoška je borec! To Gott bude i za rok národ zásobovat úzkostmi o své zdraví a konzultovat s "Ivankou " , jestli si smí vzít Pribiňáka

britva
1. 4. 2016 • 09:52

to je super banda, všichni hulej a chlastaj jak o závod. asi to bylo zadarmo, tak si mohli strhnout pajšl já bych je ty léčby rakovin nechal platit z vlastní kapsy, když vidíte, jak se chovají ke svému zdraví

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.