Hvězda Přístavu Kaira Hrachovcová šokuje: Ježíš byl žena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hvězda Přístavu Kaira Hrachovcová šokuje: Ježíš byl žena!

Kaira při malování relaxuje.
Kaira při malování relaxuje. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský)

Tohle přepískla! Herečka a amatérská malířka Kateřina Kaira Hrachovcová (41), která ráda zvěčňuje ženské akty, tentokrát zabrousila do náboženské tématiky. Ukřižovanému Ježíši namalovala ženská ňadra!

„VELIKONOCE
.. PŘÍRODA v procesu ZNOVUZROZENÍ / aktivuje Své síly / Já , Ty , Jsem ..příroda .. / .. Já , má pravda / ..vybrala jsem si sebe / bezpodmínečná láska přijímá .. bez posuzování , hodnocení / ..všichni jsme si zrcadlem / ..všichni Jsme jeden / jednota / POSVÁTNOST ŽIVOTA / posvátnost bytí / OČISTA / úplněk 23.3. ~ naplnění,“ tak hvězda Přístavu okomentovala svůj výtvor na sociální síti.

Přestože se věřící chytají za hlavu, římskokatolický farář Zbigniew Czendlik (51) na tom nic špatného nevidí. „Nejspíš to vyvolá spoustu reakcí ze strany věřících, ale já to vnímám jako umělecké dílo a vůbec mě to nepohoršuje,“ řekl Aha! kněz, který se pohybuje mezi celebritami. „Nežijeme v muslimském světě, kde by něco podobného bylo na trest smrti. Ježíš je pro nás ztělesněním Boha a Bůh je muž i žena,“ dodal Czendlik s úsměvem.



Přečtěte si
-bello-
23. 3. 2016 • 11:27

Urodila se nám druhá Gelemová

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.