Kostková po rozvodu s Kracikem: Na co balí chlapy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kostková po rozvodu s Kracikem: Na co balí chlapy!

V mládí prý poezií obtěžovala mladíky.
V mládí prý poezií obtěžovala mladíky. (Foto Aha! – Martin Hykl, herminapress.cz, ara)

Konečně šťastná! Tereza Kostková (39) po rozvodu s režisérem Petrem Kracikem (57) vypadá líp než před ním. Pouhé tři měsíce od ukončení manželství se jí »zapalují« lýtka, novou lásku hodlá získat básní!

Herečka a moderátorka se zúčastnila akce ke Světovému dni poezie, kdy se káva na dvaceti místech republiky platila básní. Při té příležitosti deníku Aha! prozradila své balicí taktiky. „Myslím, že jsem obtěžovala nějaké mladíky v mládí svou básní, leckterý to odnesl. V mládí jsem byla velmi introvertní, vyjadřovala jsem se raději písemně. Psala jsem i dopisy,“ pochlubila se maminka osmiletého Toníka.


Vzhledem k tomu, že Tereza jen kvete a je to na ní vidět, byla otázka, zda už jí někdo nový báseň věnoval, zcela příhodná. „Ne, ne, zatím jsem nedostala ani kafe, ani báseň, tedy pokud se nebavíme o normálních setkáních. Plány do budoucna nemám, už z dřívějška vím, že to nemá smysl, protože vás vždycky život zavede někam jinam,“ usmívala se Kostková. „Je mi krásně, cítím se opravdu dobře,“ dodala Tereza s tím, že se jí v životě stalo to, co se stát mělo a tak je to přece správně.

Jen krátce
Jsi mojí branou v ráj
Jsi první sloky Máchův Máj
Nehnutý stromu kmen
V tvém srdci pro me objevem
Listoví s plody bez hříchu
Jsem Eva v norském kožichu
(báseň Terezy Kostkové, kterou napsala v rámci dne poezie)

Rozvod během StarDance
Manželství herečky a divadelního režiséra procházelo krizí už dlouho. Tereza se ho ale kvůli synovi snažila do poslední chvíle udržet. Nakonec se manželé rozvedli na konci loňského roku, kdy Kostková moderovala StarDance.



Přečtěte si
ivoadler
23. 3. 2016 • 11:54

Počkej, to je dobrý! Přece jen je ten Den poezie k něčemu.

-bello-
23. 3. 2016 • 11:38

komenty v diskusi na téma Brzobohatý skvělý milenec a zpověď Gregorové byly vymazány.Nedělá mi problém to dát sem. Napsala jsem " kráááááááááááááá.va nebeská " a to zmizlo.Tak se ptám AHA jestli je ona navíc kráááááá.va posvátná ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.