Iva Hüttnerová prozradila lék na dlouhověkost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Iva Hüttnerová prozradila lék na dlouhověkost!

Iva Hüttnerová nedá na bylinky dopustit.
Iva Hüttnerová nedá na bylinky dopustit. (Foto Aha! - Renáta Czadernová, Nova)

Herečka a malířka Iva Hüttnerová (67) je nejen známou tváří z oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě, ale také zapálenou bylinkářkou. Kouzlu bylinek propadla až po čtyřicítce, ale se vší vervou.

Život bez bylinek je pro Ivu Hüttnerovou dnes nepředstavitelnou záležitostí. Do svého jídelníčku ale kromě klasických bylinek, jako je např. bazalka, tymián nebo oregano, zařadila moderátorka oblíbeného pořadu Domácí štěstí také netradiční rostliny. Zejména nedá dopustit na sedmikrásky!


Takovou brokolicovou nebo špenátovou jarní polévku nejen skvěle ozdobí, ale také originálně dochutí. Kromě toho mají prý ale také zázračnou moc. „Říká se, že když sníte první tři sedmikrásky, které na jaře uvidíte, budete zdraví po celý rok,“ prozradila Iva Hüttnerová v aktuálním čísle týdeníku Aha! pro ženy. Najdete zde mimo jiné více bylinkářských rad a tipů.

AKTUÁLNÍ ČÍSLO AHA! PRO ŽENY PRÁVĚ NA STÁNCÍCH!

Aktuální číslo Aha! pro ženy



Přečtěte si
6010
22. 3. 2016 • 14:05

Paní Hüttnerovou mám moc ráda.Je taková lidská a v Ordinaci hraje moc hezky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.