Chaloupek (67) autor zvířecích Večerníčků: Zvlčil mu syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chaloupek (67) autor zvířecích Večerníčků: Zvlčil mu syn!

Václav Chaloupek starší je v šoku, že má jít jeho syn do vězení!
Václav Chaloupek starší je v šoku, že má jít jeho syn do vězení! (Foto Krimi Plzeň, Facebook)

Tátovi velkou radost neudělal!  Syn autora slavných Večerníčků Václava Chaloupky (67) totiž podle obžaloby s kamarády brutálně přepadl poslíčka pizzy. Pokud se Václavu (25) vina prokáže, hrozí mu až 10 let za mřížemi.

K události došlo loni v listopadu. Tříčlenná partička, v níž měl být údajně i Václav Chaloupka, rozjela svou večerní pařbu neobvykle. Mladíci se podle obžaloby dohodli, že přepadnou rozvozce pizzy. Nejprve si u něj telefonicky objednali jídlo, jenže namísto zaplacení poslíčka brutálně zmlátili a okradli.

Okresní soud v Plzni začal případ tento týden rozplétat. Státní zástupce Michal Klíma tvrdí, že hlavní roli v přepadení zřejmě sehrál právě mladý Chaloupek. „Po otevření dveří srazil muže pěstí k zemi a společně s dalšími ho mlátili a kopali s cílem zmocnit se peněženky,“ řekl Klíma. To se jim povedlo, až když Chaloupek muže začal škrtit. 

Nakonec všichni z místa utekli a ukradené peníze pak roztočili v plzeňském striptýzovém baru. U soudu pak Chaloupkovo komplicové Kevin G. (21) a Karel D. (25) házeli vinu jeden na druhého.

Trest až 10 let

Všem třem aktérům hrozí až 10 let za mřížemi. Rozsudek by měl padnout v dubnu.

Autor Vydrýska mlčí

Václav Chaloupek starší je režisér, scénárista a především milovník přírody a zvířat. Velké úspěchy zaznamenal především svými hranými Večerníčky Méďové, Vydrýsek, Bráškové a seriálem Madla a Ťap, kde hrají kamarády štěně a malý rys. Včera nám celý den nezvedal telefon...



Přečtěte si
-bello-
20. 3. 2016 • 01:27

mek náááhodou ! Medvíďata byla moc príma.

jity
19. 3. 2016 • 10:25

Asi se synáčkovi měl Chaloupek věnovat alespoň tak, jak tenkrát těm medvědům.

mekanik
19. 3. 2016 • 09:14

dal bych mu odsedět 25let.a jeho fotrovi 10let za ty jeho přiblblý večerníčky.kdo se má na to koukat na nějakýho vydrýska blbýho.jo takhle Anče,Kubo,hajnej to je jiná káva

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.