Petr Stach (41) alias kpt. Anděl z Případů 1. oddělení: Skandální útok na oblíbeného herce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr Stach (41) alias kpt. Anděl z Případů 1. oddělení: Skandální útok na oblíbeného herce!

Věřili byste, že je tenhle sympaťák na kluky?
Věřili byste, že je tenhle sympaťák na kluky? (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, ČT a facebook.com)

Herecký svět je plný rivality a někdy se kolegové neštítí ani velmi osobních útoků. Jednomu takovému právě teď musí čelit herec Petr Stach (41) alias kapitán Anděl z právě reprízovaných Případů 1. oddělení.

V oblíbeném seriálu patří mezi největší lamače ženských srdcí. V soukormí ale prý dává přednost mužům! Alespoň to o něm tvrdí spolužák ze studií na DAMU Jiří Adámek (39).„Na škole byl čím dál nesnesitelnější, když jsem dělal absolventské představení, tak jsme se pohádali a on praštil dveřmi. No a po čase se ukázalo, že pořád neměl sílu do coming outu. Od jisté chvíle je přiznaný homosexuál,“ napráskal režisér na svém profilu na sociální síti.

„Nezlobte se, ale na to teď nemám vůbec náladu,“ položil telefonát deníku Aha! Stach. Bylo na něm znát, že mu tohle téma opravdu není ani trochu příjemné.

Pravdou je, že herec takovým spekulacím nahrává tím, že je stále bez partnerky a na dotazy ohledně svého soukromí odpovídá přinejmenším vyhýbavě. „Jsem nezadaný, užívám si svobody,“ odpovídá na dotazy, jak je to s jeho partnerským životem. A taky jeho další odpovědí jsou podobné: „Snažím se, aby mi bylo hlavně dobře samotnému se sebou. Volný čas trávím aktivně, jízdou na kole nebo třeba rád zajdu do sauny,“ prozradil v rozhovoru pro Dvojku Českého rozhlasu, jejímž je hlasem.

Co je coming out?

Doslovný překlad z angličtiny znamená vyjít ven. Označuje se tak proces, během kterého homosexuál rozpoznává a přijímá svou sexuální orientaci. V užším smyslu se používá pro okamžik svěření jiným osobám, případně veřejnosti.



Přečtěte si
perla99
15. 3. 2016 • 13:52

Jestli on pan Adámek není ta příslovečná potrefená husa !

dandova
15. 3. 2016 • 13:18

Tu roli hraje perfektně a přesvědčivě. Víc mě nezajímá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.