Marie Rottrová (74): Záhada snubního prstýnku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marie Rottrová (74): Záhada snubního prstýnku!

Milan má na levém prsteníčku zlatý kroužek...
Milan má na levém prsteníčku zlatý kroužek... (Foto: herminapress.cz)

Jsou spolu deset let. Tvrdí, že před oltářem spolu nestáli, přesto si ale každý čas od času klade otázku: Neměla Marie Rottrová (74) s Milanem Říhou (59) přece jenom svatbu?

Zpěvačka totiž o Milanovi mluví jako o svém muži a sem tam nosí prstýnky, které budí zdání, že jsou snubní. A partner Milan se zase teď ukázal ve společnosti a na prsteníčku levé ruky měl zlatý kroužek. „To je snubák!“ napadlo naprosto všechny. Marii ovšem na prsteníčku chyběl. „To opravdu není snubák. My jsme se opravdu nevzali a můj muž není ženatý ani s někým jiným,“ zdůraznila deníku Aha! zpěvačka a vysvětlila, oč jde.


„Je to obyčejný prstýnek, kroužek, který si můj partner bere do společnosti. Stejně jako náramek. Chce se prostě naparádit,“ prozradila Marie s úsměvem. A co svatba? „Neříkám, že se třeba nevezmeme. Stále to ale necháváme otevřené,“ dodala se svým typickým úsměvem.



Přečtěte si
mirkazam
7. 3. 2016 • 11:37

Pan Milan vypadá trochu jako Kájínek...

-bello-
7. 3. 2016 • 01:55

Díky, nebaštím , proto Maluška , ale hlavně výběrem skladeb, sem tam různé muziky , nemůžu si pomoct, není moje, nechci .Co se týče synů, tak se říkalo, že jeden je jiného chlapa.

-bello-
5. 3. 2016 • 23:35

dutchschulz ano, jsou to ty domky a na street view jsou vidět parádně. Jejich původ mi není jasný, ale když tam bydlela ona , byly ty domky omšelý Z 2. manžela Rottrové : 1) Nabalil ji v 86.-87. roce a i když patrně dodával do Tuzexu dlouho před tím, tak v téhle době už byl Tuzex na dně.Korunami se tam začalo platit někdy v 1987 a to už mlel z posledního. Nejsem ekonom, ani nechci být a tak nevím, proč pašoval penize takhle složitě, když měl tady v zahraničním obchodě zastoupení. 2) nechal tady " tehdejší" manželku i s dítětem a zdrhnul ? 3) lze pochopit, že po 2. válce lidi s německým příjmením budou mít problém ( masakr českého národa činil 330 tisíc mrtvých) , takže možná jen doporučili změnu jména.I otec Oty Pavla tak učinil, byť byl s rodinou mučen Němci 4) ředitelé škol měli ten malér, že museli být v KSČ.Pokud ne, museli cca po 3 letech měnit školy,nevím jak dlouho to nařízení z 50. let platilo , v drtivé většině si to rozmysleli a do KSČ vstoupili. Neodsuzuji je. 5) Z bezpečné vzdálenosti a vědoma si toho , že " se položí režim " , podepsala Maluška vlastenecky " Několik vět." Pecka je, že se dovolovala člověka, co nejen zdrhnul, ale změnil i kvůli kšeftům jméno. Soudím, že malá tříska ve vztahu byly peníze, kterých bylo málo a že rozdíl 7 let u starších jedinců není žádné drámo a od něj není fér ji shazovat .Neberu mu, že se vypracoval, ale ty kecy mu nebaštím.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.