Hvězdy nového seriálu Prachař a Dolanský u Pohlreicha. Změna profese? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězdy nového seriálu Prachař a Dolanský u Pohlreicha. Změna profese?

Kluci si tedy u Pohlreicha pěkně zavařili.
Kluci si tedy u Pohlreicha pěkně zavařili. (Foto archiv FTV Prima)

Herectví vyměnili za vaření! Herci nového seriálu Ohnivý kuře Jakub Prachař (32) a Jan Dolanský (38) prošli rekvalifikací na kuchaře. Pod vedením drsného šéfa Zdeňka Pohlreicha (58).

„V rámci příprav na roli prošli Kuba s Honzou speciálním kurzem vaření. A tak se jim to zalíbilo, že šli dokonce ve své iniciativě ke Zdeňku Pohlreichovi na stáž do Imperialu,“ prozradil deníku Aha! kreativní producent seriálu Ivan Vodochodský (52), který je kuchařským uměním herců nadšený.

„Jsou neskutečně talentovaní. Kdyby přišla zlá doba, tak se okamžitě uživí v hospodě. Mají k tomu vztah. Krájení, základy, opékání, koštění, to všechno dělají, a je z toho vidět, že je to baví,“ dodal Vodochodský. Jak to hercům u sporáku jde, se můžete přesvědčit už 7. března na obrazovkách TV Prima.



Přečtěte si
-bello-
26. 2. 2016 • 15:45

ararat pokud nic jiného, tak bych ti doporučovala , čti pořádně ! Ano, na TV nekoukám, ale to neznamená ty blbko, že nevím o co jde. Vážně si myslíš, že tvoje cancy tady jsou k něčemu ?

ararat
26. 2. 2016 • 09:33

Marfušo = -bello- pořád jsi tady tvrdila,že se na telku nedíváš,jak to všechno víš co tam je?Z mekem,údajně chodíš do divadel a jiné Stačí,aby jsi se zapomněla v čase a prozradíš na sebe vše i to co nechceš.Markéto,vzpamatuj se máš 52 roků,dost stará na to,abys psala blbosti a ještě z urážkami.

-bello-
26. 2. 2016 • 00:47

No ten název je dost na hraně.Tvary obecné češtiny v oficiálních titulech jsou vždycky na pováženou.To už mohl klidně nazvat " U starýho Pohlreicha." Kolik je těch pořadů o vaření a dívá se vůbec někdo na toho skřeta ? Četla jsem jakože " jeho " hlášky. Některý jsou tak vyumělkovaný, že normální člověk venku by mu zdrhnul z doslechu.Tak jsou blbý ( a dlouhý )

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.