Známá česká zpěvačka přezpívala song Hello od Adele. Z toho budete mít husí kůži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Známá česká zpěvačka přezpívala song Hello od Adele. Z toho budete mít husí kůži

 (Evropa 2)

Krásná a talentovaná Lenny, dcera Lenky Filipové, vystřihla na Evropě 2 jeden z nejznámějších hitů poslední doby Hello, od britské zpěvačky Adele. Ukázala, že pod štíhlounkou postavou se skrývá sexy řezavá barva hlasu, která zamotá hlavu nejednomu muži. Téměř oscarové číslo pak ve videu předvedli moderátor rádia Jindra Ekl a hudebník Ondřej Fiedler.

Éterickou rebelku, která momentálně žije v Londýně, si rádio pozvalo jako hosta do své prestižní hitparády Evropa 2 Music Chart. Zpěvačka zde, kromě akustické verze jejího nového singlu Standing At The Corner Of Your Heart, zazpívala i populární song Hello od Adele.

„Miluji, když skvělé věci vznikají spontánně. Přišli jsme s Ondrou na návštěvu do Music Chart jen na krátký rozhovor a já ještě odcházela se zážitkem, že mám možnost zazpívat si svou oblíbenou Adele," říká zpěvačka Lenny.

Je jasné, že Lenny je jednou z největších mladých nadějí české hudební scény, což dokazuje i nominace v prestižních Hudebních cenách Evropy 2 za rok 2015 v kategorii Domácí zpěvačka. Pro zpěvačku mohou její fanoušci hlasovat od 15. 2. do 28. 2. na https://www.evropa2.cz/hudebni-ceny

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.