McCartneyho nevpustili na párty! Sorry, nejste VIP! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

McCartneyho nevpustili na párty! Sorry, nejste VIP!

Paula McCartneyho nepustili na večírek. Cen Grammy přitom spolu s kapelou Beatles posbíral 18!
Paula McCartneyho nepustili na večírek. Cen Grammy přitom spolu s kapelou Beatles posbíral 18! (Reprofoto Youtube)

Dobře rozjetá párty, všichni se parádně baví... Vtom zazvoní zvonek. Za dveřmi stojí nečekaný host – Sir Paul McCartney (73)! Kdo by takovou návštěvu neuvítal s otevřenou náručí? Třeba rapper Tyga, přesněji řečeno jeho černý vyhazovač!

Legendárního britského zpěváka do klubu po udílení cen Grammy nevpustil s odůvodněním, že tahle afterpárty je jen pro VIP. „Jak se mám stát větší celebritou? Asi budu muset napsat nějaký hit...,“ ptal se Paul pobaveně svých společníků poté, co mu vyhazovač zabouchl před nosem. „Možná příští rok,“ dodal.


„Hele, já na tý bráně nestál... Neměl jsem tušení, že se tam tohle událo. Siru Paulovo bych určitě vstup nikdy nezakázal. On je legenda,“ hájí se Tyga s tím, že šlo o pochybení ochranky. Ta zase tvrdí, že McCartney si prostě spletl klub, že chtěl jít na úplně jiný večírek. A že odešel sám. Videa ale zpravidla nelžou...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.