Jako na horské dráze! Herečka Šteflová (20) s minulostí prostitutky: Nejdřív se hroutila, teď vtipkuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jako na horské dráze! Herečka Šteflová (20) s minulostí prostitutky: Nejdřív se hroutila, teď vtipkuje!

Lucie Šteflová ve filmu Něžné vlny.
Lucie Šteflová ve filmu Něžné vlny. (Foto: Herminapress.cz, Infinity, archiv Blesku a ČT)

Zatímco se hvězda seriálů Místo nahoře a Vyprávěj po odhalení skandálu s její minulostí placené společnice ještě nedávno hroutila, dnes Lucka rozdává úsměvy na všechny strany a dokonce o tom už i vtipkuje. Aby také ne, má důvod!

Skandál ji sice nejdřív poslal do kolen a ona musela k psychiatrovi, teď je ovšem situace diametrálně jiná. Dnešní společnost spolu s vedením televizí je s výhledem na uprchlickou krizi, terorismus a možný globálním konflikt totiž k podobným výstřelkům daleko shovívavější, než-li v minulosti. Sexy zrzce tak odpustil nejen její přítel, ale stopku ji nevystavilo ani nejmasovější médium. V brzké době tak herečka začíná natáčet seriál Drazí sousedé, kde ztvární nejkrásnější holku v seriálové vesnici. "Teď vás se mnou vyfotili a bude to vypadat, že jste moji klienti," žertovala tak Šteflová při tiskovce k chystanému seriálu. 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.