Případy 1. oddělení: Skutečná rvačka herců s kaskadéry! Jak v tom figuroval Vetchý? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Případy 1. oddělení: Skutečná rvačka herců s kaskadéry! Jak v tom figuroval Vetchý?

Nacvičenou scénu překazil komparzista.
Nacvičenou scénu překazil komparzista. (Foto ČT)

Stačila chvilka nepozornosti a Ondřej Vetchý (53) mohl přizabít kolegu! Tvůrci seriálu Případy 1. oddělení měli během natáčení třetího dílu s názvem Súdánský student pěkně nahnáno. Kaskadéry nacvičená rvačka se totiž zvrhla v opravdovou!

„Na natáčení scény na diskotéce jsme měli kaskadéry, kteří si nejdříve asi hodinu secvičovali scénu s Ondřejem Vetchým. Ta ale v jedné chvíli nedopadla podle představ,“ svěřil deníku Aha! režisér Dan Wlodarczyk (48). Představitel majora Kozáka měl zabránit mladíkovi, aby nasypal své kamarádce do pití drogu. Herec ho měl podle scénáře zpacifikovat několika policejními chmaty a dostat k zemi. Vše se však vyvinulo úplně jinak.

Opravdové rány
„Já jsem ostatním komparzistům zadal, aby se při rvačce taky rozpohybovali a trochu se pošťuchovali. Při třetím jetí to vzal ale jeden z nich doslova, naskočil zezadu na Vetchého a začal ho škrtit kravatou. Okamžitě jsem natáčení stopl a tomu klukovi vynadal. Scéna se pochopitelně vystřihla,“ zavzpomínal režisér. „Komparzista mohl dopadnout špatně. Ondřej je judista a mohl s ním hodit takovým způsobem, že by se z toho jen tak neoklepal. Naštěstí ho jen položil k zemi,“ řekl Wlodarczyk s tím, že nejvíce mladík naštval přítomné kaskadéry. Při takové neohlášené akci se mohl kdokoli škaredě zranit a za veškeré úrazy v danou chvíli zodpovídají právě oni. „Kluci z Filmky se mě ani neptali a šli si to s ním vyřídit ven,“ dodal režisér. ¨

Samotný Vetchý se k incedentu nevyjádřil, včera celý den natáčel.



Přečtěte si
mekanik
20. 1. 2016 • 06:54

cožpak kluci z Filmky to je inteligence sama o sobě

kiwi65
19. 1. 2016 • 22:42

Nic proti panu Vetchýmu,ale aby všude vykládal že je judista a strašnej drsňák?Znám člověka který má několik titulů mistra republiky v karate a k tomu několik vícemistrů z evropy a nikde se tím nechlubí.Mimochodem teď cvičí zásahovku a pracuje třeba i s děckama na škole a nikdy nemachroval jak Vetchý.Jinak myslím že by bylo zajímavý kdyby se pan Vetchý místo keců někomu postavil.Takových žvanilů potkáme všichni za den stovky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.