Jágrova spolunocležnice Kačenka: Další chlípné foto! Inzerát na sponzora? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jágrova spolunocležnice Kačenka: Další chlípné foto! Inzerát na sponzora?

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan)

V září její fotku z postele s Jaromírem Jágrem řešilo celé Česko. Teď o sobě modelka Kateřina Provazníková (18) dala zase pořádně vědět!

Vnadná černovláska zveřejnila na sociální síti dva provokativní snímky. Po probuzení v posteli a poté z koupelny jen v podprsence. To vše se vzkazem: "Nemám na tričko. No money, no funny." Že by Katce chyběly peníze? Tomu se nechce věřit. Vždyť se ráda chlubí, že si focením přijde měsíčně na desetitisíce a poslední zakázku ve Vídni dělala jen před pár dny.

Jedna věc jí ale schází jistě! Na fotkách není Jarda! A tak jsme ho tam domalovali. Byť bude Katka až do konce života tvrdit to, co říkala, když její selfíčko s Jágrem spatřilo světlo světa: „Potkali jsme se na párty. Odešel s mojí kamarádkou domů.

Tam s ní byl a já si jen ráno udělala selfie. “Teď už se k aféře nechce vracet a dál miluje svého talentovaného hokejistu Dominika Rudla. „Mám se skvěle. Je hodně nových věcí a jen těch dobrých,“ napsala stroze Aha!. 

Přečtěte si
-bello-
19. 1. 2016 • 00:04

Na tom řetězu má Jágr kříž nebo Marii? To se mi tedy pletlo

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.