Monika Leová (24) v Austrálii: Málem skončila mezi zločinci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Monika Leová (24) v Austrálii: Málem skončila mezi zločinci!

Koupala se v moři plném žraloků.
Koupala se v moři plném žraloků. (Foto Aha!: Jan Tůma, herminapress.cz)

Užívá si báječnou dovolenou v Austrálii, kam vyrazila navštívit svou sestru. Jenže Monika Leová (24) si příliš neláme hlavu s místními zákony! Stačilo málo a moderátorka skončila s želízky na rukou mezi zločinci!

„Silvestr jsme oslavovali jen ve čtyřech. Rozhodli jsme se přespat na pláži, jenže to je tu přísně zakázáno! Celou noc jsme se příšerně báli, že na nás přijde místní »ranger«, vyhodí nás a napaří nám pořádně tučnou pokutu,“ prozradila Monika deníku Aha! a ještě přidala historku o koupání se žraloky. „Koupali jsme se v moři, kde nás kolemjdoucí paní upozornila, že bychom si měli dát velký pozor. Důvodem, proč se tam nikdo nekoupe, jsou totiž žraloci. Ne že by jich tu pár kroužilo, ale helikoptéry jich tu monitorují třeba padesát až sto, jen pět metrů od pláže,“ svěřila Leová s tím, že si už zaplatila kurz surfování. Tak uvidíme, zda dovolenou vůbec přežije!

Přečtěte si
jerry
8. 1. 2016 • 06:26

Teď nevím, co si s tou informací počít.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.