Ilona Csáková (45): Mnohdy mi to trvá i rok… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ilona Csáková (45): Mnohdy mi to trvá i rok…

Ilona Csáková patří k těm ženám, které si musí svou postavu hlídat.
Ilona Csáková patří k těm ženám, které si musí svou postavu hlídat. (Foto Aha! – Martin Hurda)

O zpěvačce Iloně Csákové je známo, že celý život bojuje s dietami. Jak se popasovala se starostmi o postavu přes Vánoce, které jsou mimo jiné spjaty také s cukrovím a dalšími „nebezpečnými“ dobrotami?

„Co se týče vánočního obžerství, musím se hlídat, ale hlavně se snažím vařit jen ta jídla, která jsou zdravá a lehká. Pokud přiberu, shazuji to těžce. Mnohdy i celý rok,“ svěřila se zpěvačka v rozhovoru pro iDnes.cz.


Po narození druhého dítěte, a také vzhledem k rostoucímu věku, si je Csáková dobře vědoma, že dosáhnout vysněných křivek není možné bez dřiny doplněné o vyvážený jídelníček. „Snažím se držet si zdravý životní styl a opravdu dbát na to, co jím,“ dodala s tím, že důležitá je samozřejmě také pravidelnost, kterou je v efektivním stravování dobré dodržovat.



Přečtěte si
jity
3. 1. 2016 • 12:21

Ilona je normální žena, která se stará o svoji rodinu a práci. Nechte ji na pokoji a její sklony k nadváze ji jistě dost trápí, tak co ji to ještě zhoršovat uvědomělými radami.

ivoadler
3. 1. 2016 • 11:44

Já nejsem líný se najíst. Za prosinec jsem přibral 1 kg. Váhu neřeším - nejsem celebrita. Ale zdraví si hlídám. Zatím to jde.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.