Madonna v šoku: Synáček zdrhnul k papínkovi! Víme proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Madonna v šoku: Synáček zdrhnul k papínkovi! Víme proč!

Madonnin syn Rocco (15) utekl za svým otcem do Velké Británie.
Madonnin syn Rocco (15) utekl za svým otcem do Velké Británie. (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Na to Madonna (57) není zvyklá, aby nebylo po jejím. Ale stalo se! Její syn Rocco (15) utekl do Británie k otci Guyi Ritchiemu (47). Popová královna ho chce soudně dostat zpět do USA.

Bylo jen otázkou času, kdy se některé z houfu Madonniných dětí začne bouřit. Nejstarší dcera Lourdes (19) už dávno kouří, obléká se jako rebelka a chystá se osamostatnit. Ještě dál šel Rocco, který rovnou utekl za svým otcem, režisérem Guyem Ritchiem (filmový hit Podfu(c)k), do Británie. Rocco se vyjádřil, že chce raději bydlet u otce v pohodovém Londýně, než s matkou v uspěchaném New Yorku. Madonna prý na něj věčně nemá čas a vrcholem pro něj bylo, když ho vzala s sebou na dvouměsíční turné po světě a on musel pomáhat v zákulisí. Navíc si v Londýně oblíbil novou tátovu manželku, modelku Jacqui Ainsley (34), a jejich tři děti. 

Madonnin syn Rocco (15) utekl za svým otcem do Velké Británie.

Právníci v akci
Mezi bývalými manžely tak začal soudní spor, kdo získá Rocca do péče. Madonna a Guy se rozešli v roce 2008 po osmi společných letech. Podle tehdejšího výroku soudu měli Rocco a jejich společně adoptovaný syn David Banda (10) žít s Madonnou. Nyní už došlo k prvnímu slyšení u soudu na Manhattanu. Eric Buckley, Ritchieho právník, uvedl, že Rocco se vyjádřil zcela jasně a návrat do New Yorku si nepřeje. Soudce ale trvá na tom, že Rocco by nejprve měl odletět do USA a tam se domluvit s matkou, jak dál. Plnou péči Guye Ritchie po splnění této podmínky nevyloučil. Otázkou je, kdo Rocca, který je uprostřed puberty, přinutí k návratu k matce.

Přečtěte si
mandat
3. 1. 2016 • 08:04

Nema cas na sve deti a adoptovala si dve deti z Afriky, s tema se ukazuje jeka se zviratky,tak kluk vzal roha.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.